19 januari 2019: Open dag

4 juni 2019: Open dag

Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of een havo-leerling, op zoek naar een mbo-opleiding? Zet dan bovenstaande datum alvast in je telefoon.

Op deze dag heb je de kans om sfeer proeven op het Technova College in Ede, om erachter te komen of die ene opleiding wel écht bij jou past en - het belangrijkste – of je je thuis voelt op onze school.

Loop bijvoorbeeld een rondje over de informatiemarkt, waar alle opleidingen van het Technova College te vinden zijn. Spreekt de opleiding waar je langsloopt jou aan – of weet je misschien al welke opleiding(en) je het leukst vindt? 

Dan kun je daar meer over te weten komen in een van de lokalen waar deze opleiding gegeven wordt. Hier zie je onze studenten ook in actie, bijvoorbeeld in de regiekamer, waar studenten de livestream verzorgen.

Wil je liever eerst wat te weten komen over de school en studeren aan het mbo in het algemeen? Kom dan naar een van de voorlichtingen. Hier krijg je antwoord op vragen als: 

-    Welke opleidingen zijn er allemaal?
-    Hoe kies ik de juiste opleiding?
-    Wat kost een opleiding?
-    Hoe bereid je je voor?
-    Wat kan ik verwachten?

Maar ook als je graag even advies wilt over welke opleiding nu het beste bij je past of een coachingsgesprek aan wilt gaan over je studiekeuze (of over iets anders), dan zitten we tijdens de open dag voor je klaar. Alles om ervoor te zorgen dat jij de juiste opleiding kiest. Zien we je dan?

De open dag is van 18:30 tot 20:30 uur.