Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 5

 • Technicus elektronische installaties woning en utiliteit - Ede

  Technicus elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving (BBL) - Ede

  Wil jij die breed inzetbare vakheld binnen de elektrotechniek worden? Met een BBL-opleiding eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving (voorheen: technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit) werk jij aan allerlei soorten gebouwen. Je kunt een functie krijgen als bijvoorbeeld werkvoorbereider, installateur, monteur of ontwerper. De BBL-opleiding eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving van het Technova College duurt maximaal 3 jaar. Afhankelijk van je vooropleiding kan de duur korter zijn.

  Lees meerAanmelden
 • Technisch Specialist voertuigen en mobiele werktuigen (BBL) - Ede

  Ben jij die technisch specialist voor personenauto’s en bedrijfsauto’s die op zoek gaat naar de oplossing bij een storing? Jij bent klantvriendelijk, kunt goed analyseren, hebt technisch inzicht en durft de leiding te nemen.

  Lees meerAanmelden
 • mbo opleiding UItvoerder-bouw-infra-ede

  Uitvoerder bouw & infra (BBL) - Ede

  Als echte vakheld in de bouw ken jij jouw vak, maar wil je een stap verder zetten. Met de opleiding tot uitvoerder in de bouw of infra ontwikkel jij te tot een onmisbare professional. Vind jij de organisatorische en bedrijfsmatige kant van een bouwbedrijf interessant? Heb jij inzicht in de commerciële kant van het vak? Dan past deze opleiding waarschijnlijk goed bij jou. De opleiding uitvoerder bouw & infra duurt 3 jaar.

  Lees meerAanmelden
 • Werkvoorbereider houttechniek (BBL) - Ede

  Werkvoorbereider houttechniek (BBL) - Ede

  Jij hebt het vak van timmerman, montagemedewerker of een ander vak in de timmerindustrie al helemaal in de vingers. Maar je wilt graag nog doorleren of een nieuwe stap in je carrière zetten. Met de BBL-opleiding werkvoorbereider houttechniek ben jij straks de spin in het web in het productieproces. De BBL-opleiding werkvoorbereider houttechniek van het Technova College duurt nog 2 jaar na het behalen van je vakdiploma op niveau 3.

  Lees meerAanmelden
 • Werkvoorbereider Meubelindustrie (Scheeps)interieurbouw (BBL) - Ede

  Werkvoorbereider Meubelindustrie (Scheeps)interieurbouw (BBL) - Ede

  Ben jij een echte vakman in de meubelindustrie of interieurbouw, maar nog niet uitgeleerd? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Leer door en word werkvoorbereider! Met de BBL-opleiding werkvoorbereider meubelindustrie/(scheeps)interieurbouw ontwikkel jij je tot een onmisbare vakheld in jouw branche. Jij bent straks de spin in het web in het productieproces. Deze BBL-opleiding duurt nog 2 jaar na het halen van je vakdiploma op niveau 3.

  Lees meerAanmelden