Beeld & Geluid - Audiovisueel specialist & Podium en Evenementen Techniek BOL Ede

Beeld & Geluid

PODIUM- & EVENEMENTENTECHNIEK en AUDIOVISUEEL SPECIALIST

De mediawereld staat garant voor samenwerken aan een spetterend eindproduct; een theatervoorstelling, groot evenement of televisieprogramma. Ben jij die vakheld achter de knoppen en weet jij het publiek te grijpen met jouw kijk op de wereld?

Wil je de technische kant op en zorgen voor een perfect geluid of een wervelende lichtshow? Denk dan eens aan een carrière binnen podium- en evenemententechniek. Of sta je liever op de set, monteer je beelden van een video-opname of produceer je een programma? Dan is audiovisueel specialist jouw ding. Wanneer jij bij het Technova College kiest voor de wereld van Beeld & Geluid, heb je zicht op een creatieve baan.

Tijdens de opleiding zijn er naast theorie- en praktijklessen leuke projecten op verschillende locaties. Studenten werken aan projecten zoals modeshows, schoolfeesten, diploma-uitreikingen, open dagen of (concert)registraties.

Voor excellente studenten bieden wij een excellentieprogramma aan zoals het Technova Raceteam en Defensie luchtmobiele brigade en het Sinterklaasjournaal van de gemeente Ede.

Onze opleidingen

Audiovisueel Specialist niveau 4 BOL

Podium- & Evenemententechnicus niveau 3 BOL

Podium- & Evenemententechnicus Licht niveau 4 BOL

Podium- & Evenemententechnicus Geluid niveau 4 BOL

Open dag

Benieuwd naar de faciliteiten bij ons op school? Zoals ons theater, de regiekamers, de uitleen of onze studio's? Kom een kijkje nemen tijdens de open dag!

PET promo

CHECK ONS OP YOUTUBE

Onze studenten draaien hele gave producties. Benieuwd wat de studenten allemaal maken?

Bekijk de producties
Instagram Technova Beeld & Geluid

Of volg ons op Instagram

Neem een kijkje in de wereld van Beeld & Geluid via ons Instragramaccount @technovabeeldengeluid

Check het hier
Student FM

Student FM

Student FM is hét radiostation van de afdeling Beeld & Geluid. De techniek en presentatie wordt verzorgd door studenten van de opleiding Podium- en Evenemententechniek. Iedere tweede donderdag van de maand is er een live uitzending tussen 19:00 en 21:00 uur.

Luister nu Student FM