Blogs & stageverhalen

Blogs

Beschikbare blogs: 27

 • 14 september 2022

  Soms lijkt een project een échte werksituatie!

  Ivo wist wel dat hij iets moest gaan doen met hardware. Vooral zijn ouders hadden al snel door dat hier zijn toekomst zou liggen. Ivo koos voor de opleiding ICT Support niveau 2. Aansluitend koos hij voor Allround Medewerker IT Systems and Devices op niveau 3. Maar al in het eerste leerjaar had hij een doel; doorstromen naar niveau 4. Dát is gelukt.

  Lees meer
 • 14 september 2022

  Bij deze opleiding zit ik helemaal op mijn plek.

  Harm had altijd wel iets met ICT en interesse in programmeren en games. De opleiding Software Developer is voor hem dan ook een hele goede keuze.

  Lees meer
 • 14 september 2022

  Ik kende de school alleen via online, maar ook in de werkelijkheid hangt er een hele toffe vibe!

  Bente zit in het tweede jaar van de opleiding Mediavormgeving. Geen gekke keuze, want dat ze iets creatiefs wilde gaan doen, dat wist ze al heel snel. Online had ze haar keuze voor de opleiding al gemaakt en bij de open dag werd dit alleen maar bevestigd.

  Lees meer
 • 21 april 2022

  Laura Davelaar "Bouw vind ik echt het allerleukste"

  Waarom ik voor Bouwkunde heb gekozen? Op mijn middelbare school kregen we al veel praktijklessen. Bouw vond ik echt het allerleukste. Daar wilde ik iets mee gaan doen. Zo ontdekte ik de mbo-opleidingen Bouwkunde. Het is een hele brede opleiding, waarmee je veel kanten op kunt.

  Lees meer
 • 23 februari 2022

  Ik word game developer of cyber security expert

  Joey van Haren en Niels Doodewaard zijn allebei gefascineerd door informatietechnologie en studeren aan het Technova College in Ede. Derdejaars mbo-student Joey volgt de opleiding Software Developer en studeert af in de richting Game. Tweedejaars mbo-student Niels denkt erover om na het mbo studeren aan het hbo te combineren met een job als cloud engineer of cyber security expert.

  Lees meer
 • 23 februari 2022

  ‘Met licht creëren wij sfeer bij een optreden’

  Mathijs Wiggers is tweedejaars student aan de opleiding Podium- en Evenemententechnicus van het Technova College in Ede. Hij specialiseert zich in lichttechniek. Samen met klasgenoten werkt Mathijs mee aan het project Radiozender Student FM. ‘Als zij muziek draaien, maak ik daar live een lichtshow bij in de sfeer van het nummer.’

  Lees meer