decanen

Informatie voor decanen

Het is ontzettend belangrijk dat leerlingen vanuit school goede loopbaanoriëntatie en -begeleiding ontvangen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van LOB. Op deze pagina reiken we je de benodigde informatie en tools aan, zodat jij de juiste kennis voorhanden hebt. Zo kunnen jouw leerlingen straks makkelijker de overstap maken.

Handige links

Onze opleidingen

Ons aanbod bestaat uit mbo-opleidingen in allerlei sectoren. Van zorg en welzijn tot media & ICT, van horeca en toerisme tot sport en veiligheid. Zowel BOL als BBL. Voor elk (aankomend) student zit er wel een optie tussen waar deze zich het beste in kan vinden. Bekijk het volledige opleidingsoverzicht.

Studiegids

In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen van de school. Heb je de geprinte versie niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar marcom@roca12.nl om deze alsnog aan te vragen. 


Open dagen

We organiseren gedurende het schooljaar verschillende open dagen. Verspreid deze data onder je leerlingen, zodat zij weten wanneer zij zich mogen komen oriënteren. De eerstvolgende editie is op zaterdag 23 januari 2021.
Op het moment vinden de open dagen online plaats. Bij de online presentaties van de vorige open dag is te zien hoe dat in z’n werk gaat.

Proeflessen

Proeflessen

Voor leerlingen is het fijn om te weten waar en wanneer zij een proefles kunnen draaien. Dat is tenslotte een goede manier voor hen om te ondervinden of een opleiding zal bevallen. Momenteel zijn wij bezig met het organiseren van proeflessen in maart en april, uiteraard op een veilige en coronaproof manier. Nieuwsgierig? Lees er hier meer over.

Nieuwsbrief voor decanen

Als school verschaffen we decanen graag het hele jaar door informatie. Daarom sturen we regelmatig een digitale nieuwsbrief: de Decaneninfo. Hierin lees je het laatste nieuws over de school, onze opleidingen en voorlichtingsactiviteiten. Zo blijf jij op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief door te mailen naar decaneninfo@roca12.nl

Contact

Heb je nog andere vragen of wil je meer weten over bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen of te mailen.

Instroomcoördinator Jaap Fransen

Jaap Fransen

Instroomcoördinator Technova College
0318 - 45 55 00