Kom kennismaken met het Technova College

Wil jij weten hoe het Technova College er van binnen uitziet of ontdekken of deze school echt bij je past? Meld je dan aan voor een meeloopdag of rondleiding!

Veiligheid voorop

In verband met het coronavirus besteden wij er alle aandacht aan om onze meeloopdagen en rondleidingen zo veilig mogelijk aan te bieden. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Net als in de rest van het schoolgebouw, is het verplicht om tijdens de meeloopdag en rondleiding een mondkapje te dragen.

Meeloopdagen

Zou jij wel eens een dagje mee willen lopen op onze school en ontdekken of deze school écht bij je past? Schrijf je dan hier in voor een meeloopdag en maak kennis met onze school! 

Rondleidingen

Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een rondleiding. Een docent en student leiden je rond langs de highlights van de school. Wil jij weten hoe het is om te studeren bij het Technova College en wil jij een kijkje nemen bij ons op school? Meld je dan hier aan voor een van onze rondleidingen!

Virtuele Tour

Ook online kun je het Technova College ontdekken. Door op de onderstaande afbeelding te klikken open je de digitale deuren van het schoolgebouw. Kijk rond in de praktijklokalen en ontdek het Technova College! 

Informatiepakket

Ben jij nu al benieuwd naar meer informatie over het Technova College en de opleidingen die wij aanbieden? Vraag dan hier een informatiepakket aan en wij sturen je er thuis eentje toe.