Ontdek Beeld & Geluid

Beeld & Geluid

Technova College

De mediawereld staat garant voor samenwerken aan een spetterend eindproduct; een theatervoorstelling, expositie, groot evenement of televisieprogramma. 

Ben jij die vakheld áchter de camera? Dan weet jij als fotograaf of filmprofessional het publiek te grijpen met jouw kijk op de wereld. Liever de technische kant op en zorgen voor perfect geluid of een wervelende lichtshow? Denk dan eens aan een carrière binnen podium- en evenemententechniek. Of monteer jij als audiovisueel specialist de beelden van een video-opname, zodat de kijker straks een perfecte beleving krijgt voorgeschoteld? Wanneer jij bij Technova College kiest voor de wereld van Beeld & Geluid, heb jij zicht op een creatieve baan. 

Bekijk de opleidingen van Beeld & Geluid

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag! De volgende open dag is op 4 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur.

DE OPEN DAG

Op deze dag heb je de kans om sfeer proeven op het Technova College in Ede, om erachter te komen of die ene opleiding wel écht bij jou past en - het belangrijkste – of je je thuis voelt op onze school.

Loop bijvoorbeeld een rondje over de informatiemarkt, waar alle opleidingen van het Technova College te vinden zijn. Spreekt de opleiding waar je langsloopt jou aan – of weet je misschien al welke opleiding(en) je het leukst vindt? 

Dan kun je daar meer over te weten komen in een van de lokalen waar deze opleiding gegeven wordt. Hier zie je onze studenten ook in actie, bijvoorbeeld in de regiekamer, in het theater of in de studio's.

Aan de slag als een pro

Fotocamera's bij de uitleen

Aan de slag als een pro!

Bij het Technova College vind je heel veel ruimtes en materialen om professionele beeld- en geluidopnamen te maken.

Lees verder

Beeld & Geluid

Beeld & Geluid - Audiovisueel specialist & Podium en Evenementen Techniek BOL Ede

Word Podium- & Evenemententechnicus of AV-specialist

Wil jij meer weten over de opleidingen? Of zien waar de studenten zoal mee bezig zijn?

Bekijk het hier

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder

Aanmeldprocedure

aanmelden

Aanmeldprocedure

Weet je al wat je wil doen? Meld je aan! Daarvoor moet je wel een aantal stappen doorlopen.

Lees verder