Podium- en Evenemententechnicus Geluid BOL - Ede

Beeld & Geluid

Technova College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

De mediawereld staat garant voor samenwerken aan een spetterend eindproduct; een theatervoorstelling, expositie, groot evenement of televisieprogramma.

Ben jij die vakheld áchter de camera? Dan weet jij als fotograaf of filmprofessional het publiek te grijpen met jouw kijk op de wereld. Liever de technische kant op en zorgen voor perfect geluid of een wervelende lichtshow? Denk dan eens aan een carrière binnen podium- en evenemententechniek. Of monteer jij als audiovisueel specialist de beelden van een video-opname, zodat de kijker straks een perfecte beleving krijgt voorgeschoteld? Wanneer jij bij Technova College kiest voor de wereld van Beeld & Geluid, heb jij zicht op een creatieve baan. 

Bekijk de opleidingen van Beeld & Geluid

BEKIJK ONZE TALKSHOW

Het kiezen van de juiste opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Wij helpen je hier graag bij. Daarom hebben we een talkshow opgenomen met studenten en docenten die jou meer vertellen over de opleidingen van onze school: bekijk hem hier! Wil jij niet de hele uitzending bekijken, maar alleen de gesprekken over de opleidingen die jij interessant vindt? Kies dan hier een talkshowgedeelte om terug te kijken.

Lastig om te kiezen?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Ook in de veranderende maatschappij van vandaag is er één ding zeker: de toekomst heeft vakhelden zoals jij nodig! Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Technova College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@technovacollege.nl 

Aan de slag als een pro

Fotocamera's bij de uitleen

Aan de slag als een pro!

Bij het Technova College vind je heel veel ruimtes en materialen om professionele beeld- en geluidopnamen te maken.

Lees verder

Beeld & Geluid

Beeld & Geluid - Audiovisueel specialist & Podium en Evenementen Techniek BOL Ede

Word Podium- & Evenemententechnicus of AV-specialist

Wil jij meer weten over de opleidingen? Of zien waar de studenten zoal mee bezig zijn?

Bekijk het hier

Aanmeldprocedure

aanmelden

Aanmeldprocedure

Weet je al wat je wil doen? Meld je aan! Daarvoor moet je wel een aantal stappen doorlopen.

Lees verder