Media & ICT, Beeld & Geluid

Media & ICT

Technova College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

Media & ICT van creatie tot programmeren. Welke kant jij ook kiest, bij Technova College leiden we jou op tot een digitaal specialist. 

Media 

Jij bent creatief, communicatief sterk, hebt oog voor detail en gevoel voor kleur en vorm. Jij kunt zelfstandig aan de slag, maar bent ook een teamplayer. Gaat jouw voorkeur uit naar de creatieve kant van de digitale wereld? Dan past allround mediamaker of mediavormgever bij jou!

Technova College: Mediavormgeving

ICT

We kunnen niet meer zonder computers, smartphones en tablets. Ook bij bedrijven gaat veel geautomatiseerd en vind je geavanceerde computernetwerken. ICT-vakhelden zijn daarom nu én straks hard nodig om al die technologie te onderhouden en up-to-date te laten zijn. Wat past bij jou? 

Als Softwaredeveloper kun je verschillende richtingen kiezen:

  • Web developer 
  • Applicatie developer 
  • Game developer 

Technova college: IT & Developing

Als medewerker of expert IT Systems and Devices houd jij je bezig met: 

  • Hard- & software
  • Installatie & onderhoud
  • Klantvriendelijkheid & organiseren

Nieuwsgierig naar de overeenkomsten en verschillen van deze opleidingen? Lees het verhaal van Tim & Georgios!

Bekijk de opleidingen van Media & ICT

BEKIJK ONZE TALKSHOW

Het kiezen van de juiste opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Wij helpen je hier graag bij. Daarom hebben we een talkshow opgenomen met studenten en docenten die jou meer vertellen over de opleidingen van onze school: bekijk hem hier! Wil jij niet de hele uitzending bekijken, maar alleen de gesprekken over de opleidingen die jij interessant vindt? Kies dan hier een talkshowgedeelte om terug te kijken.

Lastig om te kiezen?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Ook in de veranderende maatschappij van vandaag is er één ding zeker: de toekomst heeft vakhelden zoals jij nodig! Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.​

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Technova College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@technovacollege.nl 

Aanmeldprocedure

aanmelden

Aanmeldprocedure

Weet je al wat je wil doen? Meld je aan! Daarvoor moet je wel een aantal stappen doorlopen.

Lees verder