Media & ICT, Beeld & Geluid

Media & ICT

Technova College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan op zaterdag 23 januari 2021 van 10.00 uur tot 15.00 uur een plekje vrij in je agenda voor onze online open dag!

Media & ICT van creatie tot programmeren. Welke kant jij ook kiest, bij Technova College leiden we jou op tot een digitaal specialist. 

Media 

Jij bent creatief, communicatief sterk, hebt oog voor detail en gevoel voor kleur en vorm. Jij kunt zelfstandig aan de slag, maar bent ook een teamplayer. Gaat jouw voorkeur uit naar de creatieve kant van de digitale wereld? Dan past allround mediamaker of mediavormgever bij jou!

ICT

We kunnen niet meer zonder computers, smartphones en tablets. Ook bij bedrijven gaat veel geautomatiseerd en vind je geavanceerde computernetwerken. ICT-vakhelden zijn daarom nu én straks hard nodig om al die technologie te onderhouden en up-to-date te laten zijn. Wat past bij jou? 

Als Softwaredeveloper kun je verschillende richtingen kiezen:

  • Web developer 
  • Applicatie developer 
  • Game developer 

Als medewerker of expert IT Systems and Devices houd jij je bezig met: 

  • Hard- & software
  • Installatie & onderhoud
  • Klantvriendelijkheid & organiseren

Nieuwsgierig naar de overeenkomsten en verschillen van deze opleidingen? Lees het verhaal van Tim & Georgios!

Bekijk de opleidingen van Media & ICT

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier de online presentatie terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Ook in de veranderende maatschappij van vandaag is er één ding zeker: de toekomst heeft vakhelden zoals jij nodig! Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.​

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Technova College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@technovacollege.nl 
 

Technova college: IT & Developing

Technova College: Mediavormgeving

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder

Aanmeldprocedure

aanmelden

Aanmeldprocedure

Weet je al wat je wil doen? Meld je aan! Daarvoor moet je wel een aantal stappen doorlopen.

Lees verder