Ontdek Bouwkunde

Bouwkunde

Technova College

Of jij nu kiest voor het grove werk of juist de fijnere techniek, met Bouwkunde kun je álle kanten op. De bouw zoekt vakhelden op alle niveaus! Zowel praktisch als theoretisch bereiden wij jou voor op een toekomst in de bouwsector.

Ga bijvoorbeeld aan de slag als tekenaar, timmerman, meubelmaker of werkvoorbereider in een werkomgeving variërend van kantoor tot werkplaats. Weet jij van aanpakken, dan kunnen we altijd timmermannen en metselaars gebruiken. Heb jij meer met de fijnere techniek? Dan is meubelmaken of interieur écht iets voor jou. Met onze middenkader opleiding staan alle mogelijkheden voor je open, van tekenaar tot uitvoerder. Is leidinggeving meer jouw specialiteit? Kies dan voor een opleiding werkvoorbereider.

Bij alle bouwkunde-opleidingen kun je als student op verschillende momenten in de opleiding zelf richting geven aan de opleiding door te kiezen van een keuzedeel. Kies bijvoorbeeld voor keuzedeel architectuur, bouw of vastgoedbeheer. In het laatste jaar van de opleiding kun je ervoor kiezen om je klaar te maken voor de doorstroom naar het hbo. Naast de lessen zijn er ook vele extra’s zoals bedrijfsbezoeken, excursies, klassenuitjes en studiereizen. En voor wie wil is er de mogelijkheid stage te lopen in het buitenland.

Bekijk de opleidingen van Bouwkunde

Online open dag

Op donderdag 4 juni is er weer een online open dag! Bekijk het programma. Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan onze online presentatie over Bouwkunde.

Last minute aanmelden

Ook in de veranderende maatschappij van vandaag is er één ding zeker: de toekomst heeft vakhelden zoals jij nodig! Blijf dus nu niet hangen en schrijf je vandaag nog last minute in voor jouw vervolgopleiding. Alles over de aanmeldprocedure vind je hier!

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Technova College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Studiekeuze

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@technovacollege.nl 
 

SLIMCirculair

Technova College doet mee met landelijk mbo finale SLIMCirculair

Slim Circulair

Studenten hebben mee gedaan aan de nationale ontwerpwedstrijd SLIMCirculair '18-'19. Dit is een wedstrijd in het ontwerpen van het meest CO2-vriendelijke, spraakmakende, vernieuwende, duurzame en circulaire ontwerp.

Lees verder

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder