Last minute aanmelden

Mechatronica

Technova College

Heb jij interesse in machines, elektrische apparaten, robots en de nieuwste technieken? Dan is een opleiding in elektrotechniek, werktuigbouwkunde of technische Informatica iets voor jou!

Technova College: Mechatronica

Wij leiden jou op tot een Mechatronica-specialist in het controleren van bewegende, moderne constructies en systemen. Je krijgt te maken met het ontwerpen, produceren en onderhouden van apparaten, machines en installaties. Werk jij liever met je handen aan producten van staal en aluminium? Denk dan eens aan een opleiding met metaalbewerken. 

Bekijk de opleidingen van Mechatronica 

Last minute aanmelden

Ook in de veranderende maatschappij van vandaag is er één ding zeker: de toekomst heeft vakhelden zoals jij nodig! Blijf dus nu niet hangen en schrijf je vandaag nog last minute in voor jouw vervolgopleiding. Alles over de aanmeldprocedure vind je hier!

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier online presentaties terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Technova College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@technovacollege.nl 
 

Verhaal Hans Nonhebel

Hans Nonhebel - Engineer Werktuigbouwkunde – BOL - niveau 4

Het verhaal van Hans

Hans kon moeilijk kiezen tussen bouw, metaal of elektro. Hij wist wel zeker dat het een technische opleiding ging worden.

Lees verder

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder