Ontdek Mechatronica

Mechatronica

Technova College

Heb jij interesse in machines, elektrische apparaten, robots en de nieuwste technieken? Dan is een opleiding in elektrotechniek, werktuigbouwkunde of technische Informatica iets voor jou!

Wij leiden jou op tot een Mechatronica-specialist in het controleren van bewegende, moderne constructies en systemen. Je krijgt te maken met het ontwerpen, produceren en onderhouden van apparaten, machines en installaties. Werk jij liever met je handen aan producten van staal en aluminium? Denk dan eens aan een opleiding met metaalbewerken. 

Bekijk de opleidingen van Mechatronica 

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag! De volgende open dag is op 4 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur. 

DE OPEN DAG

Op deze dag heb je de kans om sfeer proeven op het Technova College in Ede, om erachter te komen of die ene opleiding wel écht bij jou past en - het belangrijkste – of je je thuis voelt op onze school.

Loop bijvoorbeeld een rondje over de informatiemarkt, waar alle opleidingen van het Technova College te vinden zijn. Spreekt de opleiding waar je langsloopt jou aan – of weet je misschien al welke opleiding(en) je het leukst vindt? 

Dan kun je daar meer over te weten komen in een van de lokalen waar deze opleiding gegeven wordt. Hier zie je onze studenten ook in actie, bijvoorbeeld in de werkplaats van Mechatronica.

 

Verhaal Hans Nonhebel

Hans Nonhebel - Engineer Werktuigbouwkunde – BOL - niveau 4

Het verhaal van Hans

Hans kon moeilijk kiezen tussen bouw, metaal of elektro. Hij wist wel zeker dat het een technische opleiding ging worden.

Lees verder

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder