Ontdek Motorvoertuigentechniek

Motorvoertuigentechniek

Technova College

Milieu-eisen, gezondheid en high-tech elektronica zorgen voor steeds hogere eisen aan onze vervoersmiddelen. Dat betekent dat jij als technisch monteur of specialist steeds meer te maken krijgt met elektronische apparatuur en steeds minder met zwarte handen. 

Jij houdt van techniek, dynamiek en het oplossen van technische problemen. Je voert onderhoudsbeurten en reparaties uit aan auto’s en bedrijfsvoertuigen. Jij werkt altijd naar een oplossing. Technova College bereidt je voor op een afwisselend werkveld, waarin jij nog alle kanten op kunt.

Bekijk de opleidingen van Motorvoertuigentechniek

Online open dag

Op donderdag 4 juni is er weer een online open dag! Bekijk het programma. Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan onze online presentatie over Motorvoertuigentechniek.

Last minute aanmelden

Ook in de veranderende maatschappij van vandaag is er één ding zeker: de toekomst heeft vakhelden zoals jij nodig! Blijf dus nu niet hangen en schrijf je vandaag nog last minute in voor jouw vervolgopleiding. Alles over de aanmeldprocedure vind je hier!

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Technova College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Studiekeuze

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@technovacollege.nl 
 

Technova College Racing

technova college racing facebook

Technova College Racing

Het Technova College raceteam is opgericht om excellente studenten meer uitdaging te geven tijdens hun opleiding.

Lees verder

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder