nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 8

 • het_technova_college_krijgt_een_spiksplinternieuwe_auto_van_bochane.jpg
  4 december 2018

  Het Technova College krijgt een spiksplinternieuwe auto

  EDE- Studenten en docenten van de opleiding Motorvoertuigentechniek van het Technova College hebben afgelopen vrijdag in hun werkplaats een nieuwe Renault Capture in ontvangst genomen. After Sales Manager, Patrick Schoonhoven (autobedrijf Bochane), overhandigde de sleutel aan Tineke Tool, teamleider Motorvoertuigentechniek.

  Lees meer
 • 3 december 2018

  TechnoDiscovery FoodValley

  Vanaf 2020 moet elke school voor primair onderwijs aandacht besteden aan Wetenschap & Technologie. TechnoDiscovery kan een belangrijke rol spelen bij de invulling daarvan.

  Lees meer
 • Sinterklaasjournaal Ede AV specialisten Technova College
  12 november 2018

  Het Sinterklaasjournaal geproduceerd door studenten AV specialist

  Ook in 2018 zend EdeTV een Sinterklaasjournaal uit. Geproduceerd door onze studenten AV Specialist in samenwerking met lokale middenstand, juffrouw Sara, de burgemeester, test-piet en de sint zelf natuurlijk.

  Lees meer
 • opening_technova_college_ede.jpg
  19 oktober 2018

  Technova College viert opening innovatief schoolgebouw voor technische mbo-opleidingen

  EDE- Een nieuw gebouw en een nieuwe naam waren aanleiding voor een groot openingsfeest op donderdag 18 oktober aan de Bovenbuurtweg. Medewerkers en toekomstige vakhelden presenteerden een technisch hoogwaardig gebouw voor eigentijds techniekonderwijs. Goede faciliteiten bieden is één, maar door het grote tekort aan technisch goed geschoold personeel vindt de school een nauwe samenwerking met het bedrijfsleven cruciaal, om vraag en aanbod sluitend te krijgen.

  Lees meer
 • level_up_power_down_ede_technova_college.jpg
  18 oktober 2018

  Bootcamp Level up Power down

  Studenten en bedrijven werken samen aan plan aardgasvrij maken van Edese wijk. Hoe maken wij een wijk in Ede het beste aardgasvrij of klimaatneutraal? Die uitdaging legt de gemeente Ede neer bij studenten van maar liefst acht studierichtingen van het Technova College en coaches van 20 organisaties en bedrijven. Tijdens de bootcamp 'Level up, Power down' van 15 tot en met 18 oktober werken studententeams aan realistische voorstellen. Knooppunt Techniek staat garant voor de organisatie van de bootcamp.

  Lees meer
 • Technova College
  18 oktober 2018

  Liveblog: officiële opening Technova College

  Vandaag 18 oktober vindt de officiële opening van Technova College plaats. De opening van dit spiksplinternieuwe gebouw vieren we met genodigden. Via dit liveblog willen we ook u op de hoogte houden. Houd ook onze Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn in de gaten!

  Lees meer