nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 29

 • smart_industry_mechatronica_technova
  29 november 2019

  Mechatronica presenteert Smart Industry-lijn

  Studenten, docenten, bedrijfsleven en familie waren aanwezig bij de presentatie van een intensief samenwerkingsproject.

  Lees meer
 • Johan Berkhout mbo'ers pakken aan Technova
  27 november 2019

  Finale Mbo'ers pakken aan

  Na een pittige battle op het scherpst van de snede vond op maandag 18 november in Apeldoorn de ontknoping van 'Mbo'ers Pakken Aan'. In de daverende finale op het podium van Theater Orpheus in Apeldoorn heeft Tv-presentator Jan Versteegh de vijf nieuwe winnaars in het mbo bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van honderden collega's, vrienden en familieleden zijn de awards van het Ambassadeursgala uitgereikt.

  Lees meer
 • Kampioenen!!
  24 oktober 2019

  Laurens de Wit wint samen met studententeam de Ford Fiesta Sprint Cup

  Samen met Laurens de Wit heeft het Technova Racing Team het kampioenschap in de Ford Fiesta Sprint Cup binnen gehaald. Wat een ongelooflijk resultaat om met een studententeam een rijder kampioen te mogen maken. De Vakgarage auto ging dit weekend weer als een speer. Pole position in de kwalificatie en uiteindelijk in beide races op P1.

  Lees meer
 • Johan Berkhout ambassadeur ROC A12
  16 oktober 2019

  Johan Berkhout ambassadeur ROC A12 in de race om dé ambassadeur van het mbo te worden

  Welke mbo-student wordt de Landelijke Ambassadeur mbo 2019? Via het online programma Mbo’ers Pakken Aan op het YouTube-kanaal Dit is mbo kun je zien hoe 42 mbo-ambassadeurs in de race zijn voor deze titel. De trailer van het programma kun je daar al bekijken, net als de introductiefilmpjes van de ambassadeurs zelf.

  Lees meer
 • Persbericht Technova College mbo Ede
  14 oktober 2019

  Intentieverklaring Technova College en de HAN doorlopende leerlijn zelfrijdend vervoer

  Technova College en de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen zijn koploper in Nederland met de ontwikkeling van de doorlopende Leerlijn Zelfrijdend Vervoer.

  Lees meer
 • Uitnodiging Seminar Technova College 9 oktober
  3 oktober 2019

  Uitnodiging Seminar Zelfrijdend vervoer en onderwijs 9 oktober

  Op 1juli jl. is één van de automatisch rijdende WEpods door de provincie Gelderland overgedragen aan Technova College in Ede, om deze als leerobject te gebruiken. De technische mbo-school gaat in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) doorlopende leerlijnen ontwikkelen met als doel professionals klaar te stomen voor de toekomst in de automotive branche.

  Lees meer