nieuws

Erhan Uzun leert en werkt bij Technova College en VDW Beton Tech

16-03-2021

Na een tijdje in een meubelfabriek gewerkt te hebben, besloot Erhan dat hij verder wilde in de metaal. Hij ging naar het Leerwerkloket voor advies en werd doorverwezen naar Startplein Techniek. Jan Heeres en Gert van Beersum begeleidden Erhan bij het zoeken naar een bedrijf en passende BBL opleiding

Samen met zijn vader werkte Erhan Uzun bij een meubelfabriek in Culemborg, maar hij wilde meer uit zichzelf halen. Daarom ging hij naar het Leerwerkloket Rivierenland in Tiel voor tips en werd door verwezen naar het Perspectief op Werk (PoW) project Startplein Techniek met Loopbaanleren. Hij kreeg adviezen en coaching om te solliciteren bij bedrijven en om een passende opleiding te vinden. 

Na een stevige zoektocht in de zomer 2020 waarbij hij een flink deel van zijn vakantiedagen besteede aan meeloopdagen bij bedrijven kwam hij in de loop van september '20 bij VDW Betontech in Tiel terecht. Bij het bedrijf was hij direct op zijn plaats. Ook al moest hij bij Technova College Ede een aantal lessen inhalen, hij pakte dit goed op en is als leerlingwerknemer in metaal helemaal op zijn plek. Geniet mee van Erhan Uzun zijn verhaal en advies hieronder.