Kampioenen!!

Laurens de Wit wint samen met studententeam de Ford Fiesta Sprint Cup

24-10-2019

Samen met Laurens de Wit heeft het Technova Racing Team het kampioenschap in de Ford Fiesta Sprint Cup binnen gehaald. De Vakgarage auto ging dit weekend weer als een speer. Pole position in de kwalificatie en uiteindelijk in beide races op P1.

Laurens stond slechts één van de tien races niet op de hoogste podiumtrede bij de divisie 25 jaar en ouder. Hij is dan ook ruimschoots kampioen in zijn klasse. Wat een ongelooflijk resultaat om met een studententeam een rijder kampioen te mogen maken. Laurens de Wit: “Het is een enthousiaste groep mensen. Ik heb ook dezelfde opleiding gedaan en dus spreek je dezelfde taal. Ik besef echter wel dat het werken met studenten een risico is, omdat ze weinig ervaring hebben met racewagens en wat er allemaal bij komt kijken. Je wilt niet uitvallen door bijvoorbeeld een los wiel of iets anders dat ze vergeten zijn, het blijven tenslotte studenten die het vak nog aan het leren zijn. Gelukkig worden ze begeleid door de mensen van Bas Koeten, waar ze met hun vragen terecht kunnen. Tot nu toe hebben ze prima werk afgeleverd en ben ik zeer tevreden.” (bron: Ford Fiesta Cup)

Uiteraard willen wij Bas Koeten bedanken van Bas Koeten Racing voor de begeleiding van onze studenten. Dankzij jou is het team tot grote hoogte gebracht.
 

Ford Fiesta Sprint Cup Hankook Finale | TechnovaRacing TT Assen |

Technova College Racing

technova college racing facebook

Technova College Racing

Het Technova College raceteam is opgericht om excellente studenten meer uitdaging te geven tijdens hun opleiding.

Lees verder