Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

mbo-studenten netwerken tijdens bigday op 15 april

Bigday Foodvalley regio is een mbo-programma met netwerkslotdag voor geselecteerde mbo’ers die op één grote dag de kracht van het netwerk(en) in Foodvalley met het bedrijfsleven (en zij met hen!) ervaren. Het netwerk van bedrijven in Foodvalley met mbo-studenten wordt zichtbaar gemaakt, uitgebreid en in het zonnetje gezet.

dinsdag 25 februari 2020

Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

nieuwe kansen groeien voor de toekomst

Samenwerkende partijen (bedrijfsleven, mbo instellingen, gemeenten) in de Foodvalley-regio organiseren gezamenlijk de 4e editie op 15 april 2020. Vanuit positiviteit en de kracht van de gezamenlijke netwerken groeien nieuwe kansen voor de toekomst. Op Bigday Foodvalley regio helpen we daarom de vakmensen van de toekomst en de vakmensen van nu zich te verbinden aan elkaar. Er vinden laagdrempelige gesprekken plaats bij de bedrijven: jongeren en bedrijven onderzoeken hun kansen in Foodvalley en iedereen verbetert zijn netwerkskills. Dat is een investering waar je een leven lang plezier van hebt!

Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En op Bigday Foodvalley 2020 komt die toekomst dankzij de inzet van Jongeren, Onderwijsinstellingen, Bedrijven en Organisaties, Γ©n de deelnemende regio-gemeenten eenmaal per jaar heel laagdrempelig een stukje dichterbij.

Georganiseerd met 14 partners

Bigday Foodvalley wordt georganiseerd door de STrategische ArbeidsMarkt-tafel / Gemeente Ede samen met 14 partners. Barneveld – Ede – Renkum – Renswoude – Rhenen – Scherpenzeel – Veenendaal – Wageningen – Dulon College – Technova College – Aeres MBO – VNO-NCW VeluweVallei – Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) – Werkgeversservicepunt Foodvalley en zo’n 150+ regionale werkgevers.