Open expositie 'Jij maakt het verschil' in Wageningen!

03-05-2021

Al 76 jaar leven we in Nederland in vrede en vrijheid en lijkt dat bijna vanzelfsprekend. We eren de laatste generatie bevrijders en overlevenden. Het levende en sprekende geheugen van de bevrijding. Een geheugen dat in de komende decennia zal verdwijnen. Daarmee wordt de vraag naar hedendaagse vrijheidsbakens relevanter dan ooit: wie zijn de nieuwe verschilmakers?

Met die vraag zijn de studenten van de opleidingen Fotografie en Vormgeving van het Technova College aan de slag gegaan. Ze zijn op zoek gegaan naar hun verschilmakers, mensen die op kleine of grote schaal in hun leven het verschil hebben gemaakt. Aan de hand van portretten, illustraties of andere creatieve composities nemen zij ons mee in hun verhalen. Het resultaat is een prachtige open expositie met alle portretten die de studenten hebben gemaakt.

Deze portretten zijn te bewonderen in een open expositie in de straten van Wageningen. Van 30 april t/m 31 mei vanaf het einde van de Hoogstraat (ten hoogte van de Serre) in de Bergstraat en 5 Mei plein tot aan de Aula van de WUR in Wageningen zijn de werken van studenten van het Technova College te zien. Daarnaast zijn er hekwerk banieren en die hangen van 3 t/m 5 mei bij Hotel de Wereld. 

Voor de mensen die niet in de mogelijkheid zijn om de open expositie in Wageningen te bezoeken is er een online expositie. Deze is te vinden op de website van Wageningen45: Expositie Technova College | Wageningen 45