Ontdek Bouwkunde

Ontdek Bouwkunde

De bouw zoekt vakhelden op álle niveaus. Bij Technova bereiden wij jou daarom met veel praktijklessen voor op een toekomst met baangarantie in de bouwsector.

Ga bijvoorbeeld aan de slag als ontwerper, timmerman of metselaar en help mee ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren of onderhouden van gebouwen. Heb jij meer met de fijnere techniek? Dan is meubelmaken of interieurbouw écht iets voor jou. Is leidinggeven meer jouw specialiteit? Met een middenkader opleiding neem jij de beslissingen en stuur jij staks jouw collega’s aan. 

Ontdek de 21 opleidingen van Bouwkunde

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag! De volgende open dag is op 4 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur. 

De open dag

Op deze dag heb je de kans om sfeer proeven op het Technova College in Ede, om erachter te komen of die ene opleiding wel écht bij jou past en - het belangrijkste – of je je thuis voelt op onze school.

Loop bijvoorbeeld een rondje over de informatiemarkt, waar alle opleidingen van het Technova College te vinden zijn. Spreekt de opleiding waar je langsloopt jou aan – of weet je misschien al welke opleiding(en) je het leukst vindt? 

Dan kun je daar meer over te weten komen in een van de lokalen waar deze opleiding gegeven wordt. Hier zie je onze studenten ook in actie, bijvoorbeeld in de werkplaats van Bouwkunde.

 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder