Altijd werk in de logistiek

Ontdek Logistiek

In de haven van Rotterdam worden jaarlijks 47 miljoen goederen gelost. Hoe komt dan de juiste container bij het juiste afleveradres? Hoe komen die heerlijke hamburgers bij je favoriete McDonalds zo snel op je bord? Zo dat is snel, gisteren besteld en nu ligt die game al op de mat. Hoe krijgen ze het voor elkaar?

Dat zijn zaken die je leert tijdens een opleiding Logistiek. Tijdens je opleiding krijg je interessante stages aangeboden bij bedrijven die je de kans geven mee te denken en je kunt je kennis meteen in de praktijk uitvoeren. Je werk doet er echt toe!

Ontdek de 5 opleidingen van Logistiek

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag! Tijdens de open dag van 4 juni ben je van 18.30 uur tot 20.30 uur welkom om bij ons sfeer te komen proeven. Docenten en studenten zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. 

STUDIEKEUZE

Weet je nog niet (precies) welke opleiding je kiest? Ga dan in gesprek met een van de medewerkers van studentenondersteuning. Hier krijg je tips en vragen die je helpen om een betere keuze te kunnen maken. De medewerkers van studentenondersteuning zijn te vinden bij de centrale receptie. 

We hebben ook een aantal tips voor je op een rijtje gezet

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder