Studenten Technova College

Open dag Technova College

Ben jij een derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling die op zoek is naar een mbo-opleiding die écht bij je past? Kom dan naar een van onze open dagen!

OPEN DAG VRIJDAG 17 MAART 2023 | 16.00 - 20.00 UUR

Weet jij al wat je gaat studeren? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kom naar onze open dag op vrijdag 17 maart van 16.00 – 20.00 uur en maak kennis met het Technova College! Ga in gesprek met docenten en studenten, loop een rondje door het gebouw en bezoek de werkplaatsen.

AANMELDEN VOOR DE OPEN DAG

Je zou ons erg helpen wanneer je je van te voren aanmeld. Wij kunnen ons dan goed voorbereiden op je komst. Vul hier het aanmeldformulier in.

Opleidingen logistiek

Heb je interesse in een opleiding binnen de logistiek? Ga dan naar de open dag van Het Perron. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden voor een opleiding

Het is mogelijk om je tijdens de open dag meteen aan te melden voor een opleiding! Er is hulp aanwezig die je daarmee kan helpen. Neem wel je ID-kaart mee zodat je alle stappen kunt doorlopen om je succesvol aan te melden voor een opleiding.

Open dagen schooljaar 22/23

Lukt het niet om naar de open dag op vrijdag 17 maart te komen? Geen zorgen! Zet een van de andere data van de open dagen alvast in je agenda? Dan zien wij je bij de volgende open dag! 

  • Dinsdag 18 april 2023 van 18.30 - 20.30 uur (Meet & Greet)
  • Donderdag 8 juni 2023 van 18.30 – 20.30 uur 

Technova College | Welkom op de open dag!

Nu al nieuwsgierig?

Je kunt een dagje mee lopen op onze school en ontdekken of het Technova College écht bij je past? Schrijf je hier in voor een meeloopdag en maak kennis met onze school! 

Alvast even rondkijken kan digitaal. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om ons gebouw online te bezoeken!

Nog steeds nieuwsgierig?

Kijk dan de Technova Talkshow die wij tijdens een voorgaande open dag op hebben genomen terug! Welke opleidingen zijn er allemaal? Hoe ziet een schooldag eruit? Dit soort vragen worden daarin beantwoord door studenten en docenten. Klik hier om de uitzending terug te kijken.

Klik op een van de onderstaande linkjes om rechtstreeks naar het talkshowgedeelte over het door jou gewenste onderwerp te gaan.

Al onze opleidingen in beeld

Wil jij weten welke opleidingen het Technova College allemaal aanbiedt? Bekijk hier de verschillende opleidingsvideo's.

Studiegids

In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen van het Technova College. 

Binnen kijken bij onze school

Nu al benieuwd hoe het Technova College er van binnen uitziet? Neem dan een virtueel kijkje of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier alles over de aanmeldprocedure.

Studiekeuze

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je ons via steljevraag@technovacollege.nl altijd je vragen toesturen.

Volwassenen

Bij het Technova College zijn er voor volwassenen verschillende mogelijkheden om een opleiding of training te volgen.

Meer informatie