Studenten Technova College

Open dag Technova College

Ben jij een derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling die op zoek is naar een mbo-opleiding die écht bij je past? Kom dan naar een van onze open dagen!

OPEN DAG DONDERDAG 12 OKTOBER | 18.30 - 20.30 UUR

Weet jij al wat je gaat studeren? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kom naar onze open dag op donderdag 12 oktober van 18.30 en 20.30 uur en maak kennis met Technova College! Ga in gesprek met docenten en studenten, loop een rondje door het gebouw en bezoek de werkplaatsen.

Studiekeuzegesprekken

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wil gaan studeren? Ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. Zij zijn aanwezig tijdens de open dag

AANMELDEN VOOR DE OPEN DAG

Je zou ons erg helpen wanneer je je van te voren aanmeld. Wij kunnen ons dan goed voorbereiden op je komst. Vul hier het aanmeldformulier in.

Opleidingen logistiek

Heb je interesse in een opleiding binnen de logistiek? Ga dan naar de open dag van Het Perron. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden voor een opleiding

Het is mogelijk om je tijdens de open dag meteen aan te melden voor een opleiding! Er is hulp aanwezig die je daarmee kan helpen. Neem wel je ID-kaart mee zodat je alle stappen kunt doorlopen om je succesvol aan te melden voor een opleiding.

Open dagen schooljaar 2023/2024

Lukt het niet om naar de open dag op 12 oktober te komen? Geen zorgen! Zet een van de andere data van de open dagen alvast in je agenda? Dan zien wij je bij de volgende open dag!

 • Vrijdag 24 november 2023 van 16.00 – 20.00 uur
 • Zaterdag 20 januari 2024 van 10.00 – 15.00 uur
 • Donderdag 14 maart 2024 van 17.30 – 20.30 uur
 • Donderdag 6 juni 2024 van 18.30 – 20.30 uur

  Technova College | Welkom op de open dag!

  Nu al nieuwsgierig?

  Je kunt een dagje mee lopen op onze school en ontdekken of Technova College écht bij je past? Schrijf je hier in voor een meeloopdag en maak kennis met onze school! 

  Alvast even rondkijken kan digitaal. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om ons gebouw online te bezoeken!

  Nog steeds nieuwsgierig?

  Kijk dan de Technova Talkshow die wij tijdens een voorgaande open dag op hebben genomen terug! Welke opleidingen zijn er allemaal? Hoe ziet een schooldag eruit? Dit soort vragen worden daarin beantwoord door studenten en docenten. Klik hier om de uitzending terug te kijken.

  Klik op een van de onderstaande linkjes om rechtstreeks naar het talkshowgedeelte over het door jou gewenste onderwerp te gaan.

  Al onze opleidingen in beeld

  Wil jij weten welke opleidingen Technova College allemaal aanbiedt? Bekijk hier de verschillende opleidingsvideo's.

  Studiegids

  In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen van Technova College. 

  Binnen kijken bij onze school

  Nu al benieuwd hoe Technova College er van binnen uitziet? Neem dan een virtueel kijkje of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

  Aanmelden

  Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier alles over de aanmeldprocedure.

  Studiekeuze

  Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? Ga hier naar het studie- en loopbaankeuze voor extra informatie en voor hulp bij het maken van je studiekeuze.

  Heb je een vraag? 

  Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je ons via steljevraag@technovacollege.nl altijd je vragen toesturen.

  Volwassenen

  Bij het Technova College zijn er voor volwassenen verschillende mogelijkheden om een opleiding of training te volgen.

  Meer informatie