Samenwerkingspartners

Technova College werkt nauw samen met bedrijven in de omgeving. Op deze pagina lees je welke partijen er met Technova College samen werken.

Defensie – een van de partijen waar Technova College mee samenwerkt. Een voorbeeld van een dergelijke samenwerking is de Creaton. Lees in dit artikel meer over deze samenwerking.

 

 

Het Leerwerkloket helpt en adviseert werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen met vragen over o.a. omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kan bij ons terecht.
Het MakersLab is voor en door makers. Inspiratie opdoen, samenwerken en kennis delen staan centraal. Dat betekent dat je andere gebruikers om hulp kunt vragen en jouw ervaringen kunt delen. En natuurlijk zijn onze labcoaches deskundig, ze helpen je graag.
In samenwerking met het Spring Instituut is Technova College het project “Energietransitie in het mbo, flexibel beroepsonderwijs voor volwassenen” gestart. Het doel van deze samenwerking is het aanbieden van modules die voor het bedrijfsleven aantrekkelijk zijn vanuit een derde leerweg traject. Voorbeelden hiervan zijn onderdelen van de opleiding “Monteur elektrotechnische installaties” en de opleiding “Eerste monteur elektrotechnische installaties”. Tevens worden er bij deze samenwerking keuzedelen opgezet die klaar zijn voor de toekomst, namelijk de keuzedelen “Laadpunten voor elektrische voertuigen” en “installeren en monteren van zonnestroomsystemen”.