Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

bbl-studenten bouwkunde sluiten schooljaar af

De BBL-studenten van de opleidingen meubel- en houtindustrie binnen Bouwkunde hebben op donderdag 20 juni hun schooljaar afgesloten.

maandag 24 juni 2024

De dag begon met een rondleiding bij Heko Spanten in Ede. Deze rondleiding werd georganiseerd door Julian Meijer, een student van Technova College en werkvoorbereider bij Heko Spanten. De studenten kregen een unieke kijk achter de schermen van het bedrijf en leerden meer over de processen en technieken die bij Heko Spanten worden gebruikt.

Na de rondleiding vertrokken de studenten naar Technova College, waar een heerlijke barbecue op hen wachtte. Deze barbecue werd verzorgd door Dik Rosendaal en bood de studenten de kans om in een ontspannen sfeer samen te komen en te genieten van lekker eten.

De combinatie van een leerzame rondleiding en een gezellige BBQ zorgde voor een geweldige afsluiting van het schooljaar. De studenten keerden tevreden huiswaarts, bijna klaar voor een welverdiende zomervakantie.