nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 54

 • 1 mei 2020

  Reactie MBO Raad op NOS-onderzoek: vertrouwen in herstel aanbod stages

  Tijdens de coronacrisis kunnen verreweg de meeste mbo-studenten door met hun stage, al dan niet in aangepaste vorm. Ook geven scholen aan de studievertraging voor de meeste studenten met maatwerk binnen de perken te kunnen houden. Deze conclusies trekt de MBO Raad uit de uitvraag die de NOS deed in samenwerking met de brancheorganisatie bij de mbo-scholen in de G32 over de effecten van de coronacrisis op stages.

  Lees meer
 • 14 april 2020

  Technova College organiseert een online open dag

  Een nieuwe school uitkiezen is nog lastiger nu je ineens geen open dagen meer kunt bezoeken. Hoe moet je dan een keuze maken? Als ouder wil je het beste voor je kind. Jouw puber wil dat dit de tofste school is, met de leukste leraren, vakken en roosters. Het Technova College heeft hier iets op bedacht; een online open dag! Op donderdag 21 april kun je om 15.00 verschillende presentaties van vakdocenten volgen en via een handige chatfunctie kun je direct je vragen stellen.

  Lees meer
 • 25 maart 2020

  Studenten Audiovisueel Specialist op Ede tv

  Eerstejaars studenten van de opleiding Audiovisueel Specialist van het Technova College hebben een vlog gemaakt waarin zij hun ervaringen over de coronacrisis delen.

  Lees meer
 • 14 maart 2020

  Update coronamaatregelen in het onderwijs (ledenbrief VO Raad)

  Wij volgen de richtlijnen van de overheid en dat betekent dat de komende week alle onderwijsactiviteiten gewoon doorgang vinden. 

  Lees meer
 • Huldiging skills finalisten roc a12
  13 maart 2020

  Huldiging Skills finalisten

  Trots zijn wij op alle studenten die meegedaan hebben aan de Skills, met in het bijzonder de drie medaillewinnaars.

  Lees meer
 • Skills the finals beveiliging en HTV
  5 maart 2020

  Studenten én docenten plukken de vruchten de Skills-wedstrijden

  Raymond Veenendaal is de grondlegger van de vakwedstrijden beveiliging en Skills Coördinator voor ROC A12. Elk jaar ziet hij het aantal aanmeldingen voor de wedstrijden stijgen en ook het enthousiasme onder docenten groeit mee. Een mooie ontwikkeling, vindt Raymond. ‘Studenten én docenten plukken de vruchten van deelnemen aan de Skills Heroes-wedstrijden.’

  Lees meer