nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 52

 • 25 maart 2020

  Studenten Audiovisueel Specialist op Ede tv

  Eerstejaars studenten van de opleiding Audiovisueel Specialist van het Technova College hebben een vlog gemaakt waarin zij hun ervaringen over de coronacrisis delen.

  Lees meer
 • 14 maart 2020

  Update coronamaatregelen in het onderwijs (ledenbrief VO Raad)

  Wij volgen de richtlijnen van de overheid en dat betekent dat de komende week alle onderwijsactiviteiten gewoon doorgang vinden. 

  Lees meer
 • Huldiging skills finalisten roc a12
  13 maart 2020

  Huldiging Skills finalisten

  Trots zijn wij op alle studenten die meegedaan hebben aan de Skills, met in het bijzonder de drie medaillewinnaars.

  Lees meer
 • Skills the finals beveiliging en HTV
  5 maart 2020

  Studenten én docenten plukken de vruchten de Skills-wedstrijden

  Raymond Veenendaal is de grondlegger van de vakwedstrijden beveiliging en Skills Coördinator voor ROC A12. Elk jaar ziet hij het aantal aanmeldingen voor de wedstrijden stijgen en ook het enthousiasme onder docenten groeit mee. Een mooie ontwikkeling, vindt Raymond. ‘Studenten én docenten plukken de vruchten van deelnemen aan de Skills Heroes-wedstrijden.’

  Lees meer
 • Technodiscovery ede
  5 maart 2020

  Liam Fluit 1000e bezoeker van leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery

  Maandag 2 maart heeft de duizendste leerling, Liam Fluit uit Bennekom, deelgenomen aan het missieprogramma van TechnoDiscovery. Een feestelijk moment om bij stil te staan. Die ochtend bracht groep 7/8 van basisschool Juliana uit Bennekom nietsvermoedend een bezoek aan het leer- en ontdekcentrum in Ede.

  Lees meer
 • 3 maart 2020

  Vragen over het coronavirus

  De verspreiding van het coronavirus roept vragen op bij medewerkers en studenten. Dat geldt vooral voor medewerkers en studenten die op stage zijn of naar het buitenland gaan. We zetten antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje.

  Lees meer