Nieuws Technova College Ede

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 11

 • Beeld & geluid mbo bijlage Technova College
  15 februari 2019

  Studeren aan het Technova college

  Leerlingen die dromen over een toekomst als lichttechnicus of geluidsman/vrouw, zitten gebeiteld op de driejarige Mbo-opleiding aan het Technova College in Ede. Sinds de start van dit studiejaar krijgen studenten Beeld & Geluid les in een echt theater. Eentje op hun school zelf.

  Lees meer
 • Samen Sterk - EMRI, ROC A12, Technova College, TechHub en Knooppunt Techniek Ede
  31 januari 2019

  Bundelen van technische krachten

  Hoe kunnen we studenten stimuleren en motiveren om voor een specifiek vakgebied zoals de techniek te kiezen? En hoe zorgen wij dat deze studenten vervolgens voor ons bedrijf kiezen? Dat vroeg Harry Brouwer, algemeen directeur van EMRI, zich af.

  Lees meer
 • kenniscampus Ede
  17 januari 2019

  Vmbo-leerlingen kunnen straks makkelijker doorstromen naar mbo

  Het kabinet gaat de opzet van het vmbo aanpassen. Scholen kunnen vanaf volgend jaar één opleiding aanbieden, waarbij vmbo en mbo deels in elkaar geschoven worden. Om dit mogelijk te maken willen onderwijsministers Van Engelshoven en Slob de wet aanpassen.

  Lees meer
 • het_technova_college_krijgt_een_spiksplinternieuwe_auto_van_bochane.jpg
  4 december 2018

  Het Technova College krijgt een spiksplinternieuwe auto

  EDE- Studenten en docenten van de opleiding Motorvoertuigentechniek van het Technova College hebben afgelopen vrijdag in hun werkplaats een nieuwe Renault Capture in ontvangst genomen. After Sales Manager, Patrick Schoonhoven (autobedrijf Bochane), overhandigde de sleutel aan Tineke Tool, teamleider Motorvoertuigentechniek.

  Lees meer
 • 3 december 2018

  TechnoDiscovery FoodValley

  Vanaf 2020 moet elke school voor primair onderwijs aandacht besteden aan Wetenschap & Technologie. TechnoDiscovery kan een belangrijke rol spelen bij de invulling daarvan.

  Lees meer
 • Sinterklaasjournaal Ede AV specialisten Technova College
  12 november 2018

  Het Sinterklaasjournaal geproduceerd door studenten AV specialist

  Ook in 2018 zend EdeTV een Sinterklaasjournaal uit. Geproduceerd door onze studenten AV Specialist in samenwerking met lokale middenstand, juffrouw Sara, de burgemeester, test-piet en de sint zelf natuurlijk.

  Lees meer