nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 69

 • 16 maart 2021

  Erhan Uzun leert en werkt bij Technova College en VDW Beton Tech

  Na een tijdje in een meubelfabriek gewerkt te hebben, besloot Erhan dat hij verder wilde in de metaal. Hij ging naar het Leerwerkloket voor advies en werd doorverwezen naar Startplein Techniek. Jan Heeres en Gert van Beersum begeleidden Erhan bij het zoeken naar een bedrijf en passende BBL opleiding.

  Lees meer
 • 8 februari 2021

  Technova College opent een Stagehuis in Ede

  Het Technova College in Ede heeft een creatieve oplossing gevonden voor het tekort aan stageplekken. Studenten van de afdeling Fotografie & vormgeving kunnen stagelopen in een speciaal ingericht stagehuis; het House of The Young Creatives. In Ede centrum is een leegstaand winkelpand tijdelijk ingericht als expositieruimte en werkplek voor deze studenten. Studenten voeren opdrachten uit voor externe opdrachtgevers. Tot en met april van dit jaar zullen de studenten druk zijn in het stagehuis met leerzame praktijkopdrachten en projecten.

  Lees meer
 • 8 februari 2021

  ‘Ik ben nooit zo’n grote fan van school geweest’

  Volg je de opleiding tot constructiewerker of monteur mechatronica? Dan ben je bezig met vies werk. Althans, dat denken veel moeders, zegt docent Theo Schraven van het Technova College in Ede. “Op open dagen zeg ik daarom altijd tegen moeders: Als ik u heb overtuigd, dan komt uw zoon of dochter hier ook.”

  Lees meer
 • 3 februari 2021

  Digital Days 2021: jongeren in de Regio Foodvalley enthousiast maken voor ICT

  Op vrijdag 12 februari 2021 gaat de 5e jubileumeditie van Digital Days van start in Midden-Nederland. Het tech talent-evenement wordt mede door studenten van het Technova College georganiseerd en is hét podium voor jongeren in de Regio Foodvalley om ze enthousiast te maken voor de legio mogelijkheden en kansen in de ICT. Digital Days staat in het teken van ‘Create your future’: technologie is niet meer weg te denken én is onze toekomst.

  Lees meer
 • 28 januari 2021

  Studenten Technova College ontwikkelen VR-game voor jonge patiënten Ziekenhuis Gelderse Vallei

  Op woensdag 27 januari presenteerden twee derdejaars studenten Software Developer aan het Technova College in Ede de door hen ontworpen VR-game voor de kinder- en jongerenafdeling van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Voor de jonge patiëntengroep is het vanaf nu mogelijk om zich via de VR (virtual reality)-bril voor te bereiden op hun operatie.

  Lees meer
 • 27 januari 2021

  Storing Intranet

  Vanwege een storing is ons intranet tijdelijk niet bereikbaar. De IT-afdeling is op dit moment bezig te onderzoeken wat er aan de hand is. We hopen zo snel als mogelijk intranet weer in de lucht te krijgen.

  Lees meer