Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

bezoek de politieke middag

Woensdag 8 maart 2023 organiseren wij voor onze studenten een politieke middag in de hal van Technova College. De politieke middag wordt georganiseerd in het kader van de Provinciale verkiezingen die plaatsvinden op 15 maart 2023. Vorig jaar hebben wij een soortgelijke bijeenkomst gehouden voor de Gemeenteraadsverkiezingen, waarbij alle deelnemende politieke partijen aanwezig waren. Dit leerzame en geslaagde evenement werd door ruim 300 studenten bezocht.

donderdag 23 februari 2023

BEREID JE VOOR OP DE PROVINCIALE VERKIEZINGEN

De bedoeling van deze middag is dat studenten vragen kunnen stellen over politieke onderwerpen die voor hen belangrijk zijn of die zij belangrijk vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid voor alle partijen zich te presenteren aan deze jonge en vaak nieuwe kiezers.

Alle deelnemende partijen aan de provinciale verkiezingen hebben een uitnodiging ontvangen. De partij kan twee afgevaardigden sturen. Eén persoon neemt tijdens de politieke middag plaatst in het panel tijdens het vragenuurtje. De tweede persoon is aanwezig bij de voorlichtingsstand op de politieke markt.

VOOR WIE 

De politieke middag is voor studenten die voor het eerst gaan stemmen of vorig jaar voor de Gemeenteraadsverkiezingen hebben gestemd. De bijeenkomst is voor iedereen vrij bij te wonen maar alleen studenten zullen deelnemen aan het vragenuurtje.

WAAR EN WANNEER?

Deze politieke middag is gepland op woensdag 8 maart in de hal van Technova College aan de Bovenbuurtweg 7 in Ede. De ontvangst en voorbereidingen starten om 13.30 uur, het vragenuurtje begint om 14.00 uur.