Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

decanen- en netwerkdag

Op 23 november vond de jaarlijkse decanen- en netwerkdag plaats bij Dulon College. Deze dag stond in het teken van het informeren en inspireren van decanen en het versterken van het netwerk. Het belang van een goede samenwerking is dat we studenten de best mogelijke onderwijservaring kunnen bieden en hen voor kunnen bereiden op een succesvolle carrière.

donderdag 23 november 2023

kennis vergroten en nieuwe ideeΓ«N OPDOEN

De dag begon met een welkom en een introductie. Vervolgens waren er een workshop en verschillende pitches georganiseerd waar decanen hun kennis konden vergroten en nieuwe ideeΓ«n konden opdoen. Tijdens de pitches werd meer verteld over de nieuwste ontwikkelingen bij de verschillende clusters en werd er kennisgemaakt met nieuwe opleidingen.

Het was een uitstekende gelegenheid voor decanen om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken. Tijdens de lunch was er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Er werden ervaringen gedeeld en ideeΓ«n uitgewisseld over hoe het onderwijs verder verbeterd kan worden.

Wil je meer informatie voor decanen? Klik dan hier.