Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

een geslaagde expositie door fotografiestudenten

De derdejaars fotografiestudenten hebben op 25 en 26 januari 2023 een expositie gehouden. Een van de examenopdrachten was het organiseren van de expositie. Ze moesten alles zelf regelen, van de locatie tot de catering en alles daartussenin. De gekozen locatie was Astrant, dé creatieve broedplaats voor en door jongeren in Ede.

donderdag 23 februari 2023

Op dinsdag 24 januari begon het opbouwen van de expositie. Er was een opbouw groep aanwezig die druk bezig is geweest met de opbouw van de steigers. Aan de stijgers die gereserveerd waren, hingen borden waar iedereen zijn eigen foto’s aan op kon hangen. Daarnaast waren er schildersezels geregeld waarop foto's stonden geëxposeerd, deze stonden op het podium.

De opening van de expositie vond plaatst op woensdag 25 januari en werd druk bezocht! Twee studenten hebben een praatje gehouden en iedereen welkom geheten op de expositie. Vervolgens heeft fotograaf Niels Helmink nog een korte speech gehouden waarna het lint werd doorgeknipt voor de officiële opening!

Bezoekers liepen rustig een rondje door de route en alle studenten stonden bij hun foto’s zodat de gasten een praatje konden maken met de fotografen of ze konden hun vragen stellen. Als de gasten alles bekeken hadden, konden ze nog even wat drinken bij de bar. De tweede dag was wel wat rustiger maar dat zorgde ervoor dat, na de drukte van de eerste dag, iedereen rustig een kijkje kon nemen en een praatje kon maken met de fotografen.

Het was een geslaagde expositie waar alle leerlingen een leuke herinnering aan over hebben gehouden!