Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

technova totaal dag

Onlangs heeft de studentenraad vergaderd over het thema inclusiviteit en veiligheid op school. Vanuit studenten horen we steeds vaker dat zij eigenlijk geen idee hebben wat de andere afdelingen aan het doen zijn. Dit wil de studentenraad graag oplossen.

dinsdag 12 december 2023

De studentenraad is begonnen met een lange tijd brainstorm en het kijken wat nu echt bij alle afdelingen past. Naar aanleiding hiervan heeft de studentenraad een top idee verzonnen voor Technova College, namelijk de Technova Totaal dag. De studentenraad wil met deze dag bereiken dat alle studenten kennismaken met alle afdelingen en opleidingen een leuke dag hebben, waarbij je trots bent op de school en afdelingen. Het doel was op de eerste plaats, dat studenten iemand hadden van de andere afdelingen om te groeten op de gang. En dit gebeurd in grote getallen! 

Waarom de technova totaal dag?

  • de veiligheid en inclusie op school wordt verhoogd;
  • de studenten leren elkaar kennen en brengen een hele dag met elkaar door;
  • het kennis maken met alle afdelingen zorgt voor meer begrip voor elkaar;
  • de studenten hebben een leuke dag, waarbij ze trots zijn op de school en afdelingen;
  • de studenten leren van elke afdeling minimaal één student en de docenten kennen;
  • de docenten leren studenten kennen van elke afdeling.

Alle eerstejaars studenten van elke afdeling vormen samen een multidisciplinair team van ongeveer acht studenten. Dit jaar waren er in totaal 350 studenten die hebben deelgenomen. Volgend jaar zal door enkele leden van de studentenraad de Technova Totaal dag opnieuw worden georganiseerd.