Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

open dag technova college

Ben jij een derde- of vierdejaars vmbo-Β of havoleerling die op zoek is naar een mbo-opleiding die Γ©cht bij je past? Kom dan naar een van onze open dagen!

Open dag vrijdag 15 november 2024 van 16.00 – 20.00 uur

Weet jij al wat je gaat studeren? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kom naar onze open dag op vrijdag 15 november 2024 van 16.00 - 20.00 uur en maak kennis met Technova College! Ga in gesprek met docenten en studenten, loop een rondje door het gebouw en bezoek de werkplaatsen.

Aanmelden open dag Technova College

Je zou ons erg helpen wanneer je je van tevoren aanmeldt. Wij kunnen ons dan goed voorbereiden op je komst. Klik hier om je aan te melden.

AANMELDEN VOOR EEN OPLEIDING

Het is mogelijk om je tijdens de open dag meteen aan te melden voor een opleiding! Er is hulp aanwezig die je daarmee kan helpen. Neem wel je ID-kaart mee zodat je alle stappen kunt doorlopen om je succesvol aan te melden voor een opleiding.

OPLEIDINGEN LOGISTIEK

Heb je interesse in een opleiding binnen de logistiek? Ga dan naar de open dag van Het Perron. Klik hier voor meer informatie.

OPEN DAGEN SCHOOLJAAR 24/25

Lukt het niet om naar de open dag op vrijdag 15 november te komen? Geen zorgen! Zet een van de andere data van de open dagen alvast in je agenda. Dan zien wij je bij de volgende open dag!

  • Zaterdag 18 januari 2025 van 10.00 – 14.00 uur
  • Dinsdag 18 maart 2025 van 17.30 – 20.30 uur
  • Donderdag 5 juni 2025 van 18.00 – 20.00 uur

STUDIEGIDS

In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen van Technova College. 

STUDIEKEUZE

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? Ga hier naar meer informatie over je studie- en loopbaankeuze en voor hulp bij het maken van je studiekeuze.

HEB JE EEN VRAAG? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je ons via steljevraag@technovacollege.nl altijd je vragen toesturen..