Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

allround medewerker it systems and devices

Na deze mbo-opleiding ben jij degene die als ICT- of automatiseringsexpert complete afdelingen en bedrijven draaiende houdt.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding allround medewerker IT systems and devices aan Technova College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in.

IETS VOOR JOU ALS:

  • je altijd bezig bent met computers en netwerken;
  • je kritisch bent ingesteld;
  • je goed met tijdsdruk om kunt gaan
  • je graag anderen ondersteunt.

OVER DE OPLEIDING ALLROUND MEDEWERKER IT SYSTEMS AND DEVICES

Jij leert allerlei hard- en softwarepakketten installeren en beheren. Je wordt getraind in het aanleggen van bekabeling en leert computergebruikers deskundig ondersteunen. Je krijgt een breed beeld van het vakgebied en ontwikkelt een scherp oog waarmee je mogelijke problemen snel signaleert. Dankzij de kennis die je opdoet van apparatuur en programmatuur, netwerken en bekabeling kun jij precies inschatten wanneer je de ICT-beheerder of netwerkbeheerder moet inschakelen. Er wordt tijdens de opleiding ook aandacht besteed aan jouw communicatieve vaardigheden.

Een deel van de opleiding bestaat uit lessen, maar je gaat ook veel zelf aan de slag. Tot 12 uur zit je in de schoolbanken, daarna ga je in de studietuin aan de slag met je projecten.

JOUW CARRIÈRE NA DE OPLEIDING ALLROUND MEDEWERKER IT SYSTEMS AND DEVICES

Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ICT- of automatiseringsafdeling. Jouw werkterrein is daardoor heel breed. Jij wordt bijvoorbeeld het directe aanspreekpunt van een helpdesk. Ook ben je druk met onderhoud, beheer en veiligheid van netwerken en computers. Vanwege de snel veranderende technologie, ben je niet alleen op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen, maar ook die uit het verleden. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de capaciteit en de beschikbaarheid van een netwerk. Aan jou de taak om hier mee om te gaan. Met het diploma kun jij ook aan de slag als functioneel beheerder of bij een computerleverancier waar je klanten professioneel advies geeft. Ook kun je als thuismonteur bij diverse telecomaanbieders aan de slag.

WAAROM DE OPLEIDING ALLROUND MEDEWERKER IT SYSTEMS AND DEVICES OP TECHNOVA COLLEGE VOLGEN? 

Op Technova College in Ede leiden we de technische en creatieve vakmensen op die nu en in de toekomst nodig zijn. Mensen die een cruciale schakel vormen in de maatschappij van morgen. Op een hypermoderne, bruisende school word je door gepassioneerde docenten en medewerkers vakkundig naar je toekomst als vakheld begeleid.

  • kleinschalige structuur, ongedwongen sfeer
  • fijne mix van theorie en praktijk
  • een vak waar de maatschappij om vraagt
  • groot netwerk in het bedrijfsleven

LEERMIDDELEN

Om jouw opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen zoals boeken, digitale licenties en andere materialen nodig. Voor de start van de opleiding krijg je specifieke informatie over welke leermiddelen jij moet bestellen en hoe je dit kan doen. Benieuwd naar welke kosten er voor jouw opleiding ongeveer gelden? Ga hier naar de website van MBOwebshop waar je de leermiddelenlijst vindt die dit jaar bij jouw opleiding hoort.

BEN JIJ KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN ALS ALLROUND MEDEWERKER IT SYSTEMS AND DEVICES?

Schrijf je dan inΒ voor de opleiding allround medewerker IT systems and devices op Technova College.

TWIJFEL JE NOG?

Heb je een vraag of twijfel je of de opleiding allround medewerker IT systems and devices het wel voor jou is? Maak je geen zorgen, we helpen je graag! Klik hier en stel jouw vraag.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Technova College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info

IT & development

Bekijk alle IT & development opleidingen

Bekijk de opleidingen

Bij Technova College word jij opgeleid tot de technische of creatieve vakheld van de toekomst.