Medewerker beheer ICT - Ede/Veenendaal

Allround Medewerker IT systems and devices (BOL) - Veenendaal

Aanmelden

Is de ICT-opleiding mbo tot allround medewerker IT systems and devices iets voor jou? Wel als je altijd bezig bent met computers en netwerken. Als je graag mensen helpt op een klantgerichte en proactieve manier en kritisch durft te zijn. Je kunt goed samenwerken, werkt nauwkeurig, hebt doorzettingsvermogen en kunt goed omgaan met tijdsdruk. Dan ben jij straks degene die als ICT- of automatiseringsexpert complete afdelingen en bedrijven draaiende houdt. Een opleiding die nauw aansluit op het bedrijfsleven.

Je bent geknipt voor deze opleiding als je…

✓ Goed met tijdsdruk kunt omgaan ✓ Graag anderen ondersteunt 
✓ Altijd bezig bent met computers en netwerken ✓ Kritisch ingesteld bent

 

OPLEIDING ALLROUND MEDEWERKER IT SYSTEMS AND DEVICES

Jij leert allerlei hard- en softwarepakketten installeren en beheren. Je wordt getraind in het aanleggen van bekabeling en leert computergebruikers deskundig ondersteunen. Je krijgt een breed beeld van het vakgebied en ontwikkelt een scherp oog waarmee je mogelijke problemen snel signaleert. Dankzij de kennis die je opdoet van apparatuur en programmatuur, netwerken en bekabeling kun jij precies inschatten wanneer je de ICT-beheerder of netwerkbeheerder moet inschakelen. Er wordt tijdens de opleiding ook aandacht besteed aan jouw communicatieve vaardigheden.

Een deel van de opleiding bestaat uit lessen, maar je gaat ook veel zelf aan de slag. Tot 12 uur zit je in de schoolbanken, daarna ga je in de studietuin aan de slag met je projecten.

JOUW CARRIÈRE NA DEZE IT OPLEIDING  

Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ICT- of automatiseringsafdeling. Jouw werkterrein is daardoor heel breed. Jij wordt bijvoorbeeld het directe aanspreekpunt van een helpdesk. Ook ben je druk met onderhoud, beheer en veiligheid van netwerken en computers. Vanwege de snel veranderende technologie, ben je niet alleen op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen, maar ook die uit het verleden. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de capaciteit en de beschikbaarheid van een netwerk. Aan jou de taak om hier mee om te gaan. Met het diploma kun jij ook aan de slag als functioneel beheerder of bij een computerleverancier waar je klanten professioneel advies geeft. Ook kun je als thuismonteur bij diverse telecomaanbieders aan de slag.

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE OPLEIDING BIJ TECHNOVA? 

Op het Technova College in Ede leiden we de technische en creatieve vakmensen op die nu en in de toekomst nodig zijn. Mensen die een cruciale schakel vormen in de maatschappij van morgen. Op een hypermoderne, bruisende school word je door gepassioneerde docenten en medewerkers vakkundig naar je toekomst als vakheld begeleid.

✓ Kleinschalige structuur, ongedwongen sfeer   ✓ Fijne mix van theorie en praktijk

✓ Leer een vak waar de maatschappij om vraagt    ✓ Groot netwerk in bedrijfsleven

Studie in Cijfers 

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers ICT Support BOL-3

Wordt dit 'm?

Meld je dan hier direct aan!

Twijfel je nog?

Stuur dan een mail met jouw vraag naar steljevraag@technovacollege.nl

Niet wat je zocht?

Wij kunnen met je meedenken.

Klik hier om hulp te krijgen bij de studiekeuze.

Terug naar alle opleidingen.