Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

eerste monteur elektrotechnische installaties (3e leerweg/llo) - ede

De flexibele opleiding tot eerste monteur elektrotechnische installaties geeft jouw de mogelijkheid om jouw opleiding eenvoudig te combineren met je dagelijkse leven. De modules zijn online Γ©n in eigen tijd en tempo te volgen. De opdrachten in de module voer je in de eigen leerpraktijk uit. Je leert dus niet alleen de theorie, maar past het ook meteen toe op de werkvloer. 

OPLEIDEN

Deze opleiding bestaat uit verschillende modules en keuzedelen. Het is mogelijk om onderdelen hiervan te volgen of om de hele opleiding af te ronden. Je kunt één of meerdere modules/keuzedelen volgen.

  • Bij het succesvol afronden van alle modules ontvang je een erkend mbo-3 diploma.
  • Bij het succesvol afronden van bepaalde losse modules ontvang je een erkend certificaat.

 

Bekijk hier alvast een demo van het online lesmateriaal.

MODULE OVERZICHT

We schatten dat je met één module gemiddeld 30 tot 40 uur bezig bent. De doorlooptijd per module is 4 tot 6 weken. Dit is echter sterk afhankelijk van jouw voorkennis, studietempo en studiecoach (i.v.m. nakijktermijn en afspraken plannen). Dit kan dus in de praktijk langer of korter zijn. 

GENERIEKE VAKKEN

Om een officieel mbo-diploma te behalen, moet je in Nederland ook generieke vakken volgen. Dit zijn de vakken Rekenen, Nederlands en Loopbaan en Burgerschap. In de module Rekenen leer je alles over grootheden en eenheden, oriΓ«ntatie in de twee- en driedimensionale wereld, verhoudingen herkennen en gebruiken, procenten gebruiken en het omgaan met kwantitatieve informatie. In de module Nederlands leer je over taalverzorging, spreken, gesprekken voeren, schrijven, lezen en luisteren. In de module Loopbaan en burgerschap leer je over thema’s zoals economie, politiek, maatschappij, vitaliteit en loopbaan. Deze modules zijn dus verplicht voor een officieel mbo-diploma. Ze zijn ook los te volgen, je kunt ze ook volgen als je geΓ―nteresseerd bent in deze modules.

Buisinstallaties
Elektriciteitsleer 2
Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen
Huisinstallaties
Kabelinstallaties
Leidinggeven en communiceren
Smart-living
Veiligheidsmodule

KEUZEDELEN

Naast de modules bieden we ook keuzedelen aan, die net als modules gevolg kunnen worden. 

Duurzaam vakmanschap voor elektrotechnische installaties
Laadpunten voor elektrische voertuigen

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding of aan één of meerdere modules, volgt na je aanmelding een intakegesprek met iemand van Technova College. Op basis van jouw vooropleiding en eerdere werkervaring wordt vervolgens in overleg bepaald of je genoeg voorkennis hebt om aan de opleiding of module(s) te kunnen deelnemen.

KOSTEN

In onderstaande tabel staan de kosten voor de opleiding per module beschreven. Er is op deze bedragen geen BTW van toepassing.

Module Prijs
Veiligheidsleer€ 299
Buisinstallaties€ 499
Kabelinstallaties€ 499
Huisinstallaties€ 499
Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen€ 499
(De)monteren, uitbreiden, controle (incl. elektriciteitsleer)€ 499
Smart - living€ 499
Leidinggeven en communiceren€ 499
Rekenen€ 99
Nederlands€ 99
L & B€ 49
Keuzedeel laadpunten voor elektrische voertuigen€ 995
Keuzedeel duurzaam vakmanschap voor elektrotechnische installaties€ 995
Examen€ 950

 

Zoek contact met het opleidingsfonds van de branche (Wij Techniek, A+O Metalektro, OOMT etc.) voor mogelijkheden voor subsidiΓ«ring van je opleiding 

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Of voor een van de modules of keuzedelen? Vul dit formulier in. Dan zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Aanmelden

Kom je kennis verdiepen of verbreden in een kortdurende opleiding, zoals een keuzedeel, training of leereenheid.

Meld je aan!