Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

eerste monteur elektrotechnische installaties (3e leerweg/llo) - ede

Als monteur elektrotechnische installaties wil je je natuurlijk blijven ontwikkelen binnen je vakgebied. De modules van deze opleiding zijn online én in eigen tijd en tempo te volgen. De opdrachten in de module voer je in de eigen leerpraktijk uit. Je leert dus niet alleen de theorie, maar past het ook meteen toe op de werkvloer.

OPLEIDEN

Deze opleiding bestaat uit verschillende modules en keuzedelen. Het is mogelijk om onderdelen hiervan te volgen of om de hele opleiding af te ronden. Je kunt één of meerdere modules/keuzedelen volgen.

  • Bij het succesvol afronden van alle modules ontvang je een erkend mbo-3 diploma.
  • Bij het succesvol afronden van bepaalde losse modules ontvang je een erkend certificaat.

MODULE OVERZICHT

We schatten dat je met één module gemiddeld 30 tot 40 uur bezig bent. De doorlooptijd per module is 4 tot 6 weken. Dit is echter sterk afhankelijk van jouw voorkennis, studietempo en studiecoach (i.v.m. nakijktermijn en afspraken plannen). Dit kan dus in de praktijk langer of korter zijn. 

GENERIEKE VAKKEN

Om een officieel mbo-diploma te behalen, moet je in Nederland ook generieke vakken volgen. Dit zijn de vakken Rekenen, Nederlands en Loopbaan en Burgerschap. In de module Rekenen leer je alles over grootheden en eenheden, oriëntatie in de twee- en driedimensionale wereld, verhoudingen herkennen en gebruiken, procenten gebruiken en het omgaan met kwantitatieve informatie. In de module Nederlands leer je over taalverzorging, spreken, gesprekken voeren, schrijven, lezen en luisteren. In de module Loopbaan en burgerschap leer je over thema’s zoals economie, politiek, maatschappij, vitaliteit en loopbaan. Deze modules zijn dus verplicht voor een officieel mbo-diploma. Ze zijn ook los te volgen, je kunt ze ook volgen als je geïnteresseerd bent in deze modules.

Buisinstallaties
Elektriciteitsleer 2
Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen
Huisinstallaties
Kabelinstallaties
Leidinggeven en communiceren
Smart-living
Veiligheidsmodule

KEUZEDELEN

Naast de modules bieden we ook keuzedelen aan, die net als modules gevolg kunnen worden. 

Duurzaam vakmanschap voor elektrotechnische installaties
Laadpunten voor elektrische voertuigen

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding of aan één of meerdere modules, volgt na je aanmelding een intakegesprek met iemand van Technova College. Op basis van jouw vooropleiding en eerdere werkervaring wordt vervolgens in overleg bepaald of je genoeg voorkennis hebt om aan de opleiding of module(s) te kunnen deelnemen.

KOSTEN

In onderstaande tabel staan de kosten voor de opleiding per module beschreven. Er is op deze bedragen geen BTW van toepassing.

Module Prijs
Veiligheidsleer€ 299
Buisinstallaties€ 499
Kabelinstallaties€ 499
Huisinstallaties€ 499
Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen€ 499
(De)monteren, uitbreiden, controle (incl. elektriciteitsleer)€ 499
Smart - living€ 499
Leidinggeven en communiceren€ 499
Rekenen€ 99
Nederlands€ 99
L & B€ 49
Keuzedeel laadpunten voor elektrische voertuigen€ 995
Keuzedeel duurzaam vakmanschap voor elektrotechnische installaties€ 995
Examen€ 950

Zoek contact met het opleidingsfonds van de branche (Wij Techniek, A+O Metalektro, OOMT etc.) voor mogelijkheden voor subsidiëring van je opleiding 

LEERMIDDELEN

Om jouw opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen zoals boeken, digitale licenties en andere materialen nodig. Voor de start van de opleiding krijg je specifieke informatie over welke leermiddelen jij moet bestellen en hoe je dit kan doen. Benieuwd naar welke kosten er voor jouw opleiding ongeveer gelden? Ga hier naar de website van MBOwebshop waar je de leermiddelenlijst vindt die dit jaar bij jouw opleiding hoort.

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Of voor een van de modules of keuzedelen? Klik hier en vul het formulier in. Dan zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Aanmelden

Kom je kennis verdiepen of verbreden in een kortdurende opleiding, zoals een keuzedeel, training of leereenheid.

Meld je aan!

Wil jij meer informatie over volwassenenonderwijs?

Stel hier je vraag

Mechatronica

Bekijk alle mechatronica opleidingen

Bekijk de opleidingen

Bij Technova College word jij opgeleid tot de technische of creatieve vakheld van de toekomst.