Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Media & ICT

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriΓ«nteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

Media & ICT van creatie tot programmeren. Welke kant jij ook kiest, bij Technova College leiden we jou op tot een digitaal specialist.

MEDIAΒ 

Jij bent creatief, communicatief sterk, hebt oog voor detail en gevoel voor kleur en vorm. Jij kunt zelfstandig aan de slag, maar bent ook een teamplayer. Gaat jouw voorkeur uit naar de creatieve kant van de digitale wereld? Dan past allround mediamaker of mediavormgever bij jou!

ICT

We kunnen niet meer zonder computers, smartphones en tablets. Ook bij bedrijven gaat veel geautomatiseerd en vind je geavanceerde computernetwerken. ICT-vakhelden zijn daarom nu Γ©n straks hard nodig om al die technologie te onderhouden en up-to-date te laten zijn. Wat past bij jou?

Als Softwaredeveloper kun je verschillende richtingen kiezen:

  • Web developerΒ 
  • Applicatie developerΒ 
  • Game developer

Als medewerker of expert IT Systems and Devices houd jij je bezig met:

  • Hard- & software
  • Installatie & onderhoud
  • Klantvriendelijkheid & organiseren

Nieuwsgierig naar de overeenkomsten en verschillen van deze opleidingen? Lees het verhaal van Tim & Georgios!

LASTIG OM TE KIEZEN?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

AANMELDEN

Ook in de veranderende maatschappij van vandaag is er één ding zeker: de toekomst heeft vakhelden zoals jij nodig! Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.​

HEB JE EEN VRAAG?Β 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@technovacollege.nlΒ