Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

technicus engineering

Uitstroomrichtingen
Mechatronicus
Engineer werktuigbouwkunde
Engineer industriële automatisering
Engineer smart industry

DOORLEREN NA TECHNICUS ENGINEERING OPLEIDING 

Heb je de opleiding technicus engineering afgerond met specialisatie Engineer Industriële Automatisering, Engineer Werktuigbouwkunde of Engineer Smart Industry? Dan kun je er voor kiezen om door te stromen naar het hbo. De afdeling Elektrotechniek heeft samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) een leerroute ontwikkeld met goede doorstroommogelijkheden.

Heb je de opleiding technicus engineering afgerond met specialisatie Mechatronicus en ben je nog niet uitgeleerd? Studeer dan verder met een hbo-opleiding engineering. Of breid je vakspecifieke kennis verder uit met een mbo+ opleiding.

WAAROM DE OPLEIDING TECHNICUS ENGINEERING OP TECHNOVA COLLEGE VOLGEN?

Op Technova College in Ede leiden we de technische en creatieve vakmensen op die nu en in de toekomst nodig zijn. Mensen die een cruciale schakel vormen in de maatschappij van morgen. Op een hypermoderne, bruisende school word je door gepassioneerde docenten en medewerkers vakkundig naar je toekomst als vakheld begeleid.

  • Kleinschalige structuur, ongedwongen sfeer
  • Fijne mix van theorie en praktijk
  • Leer een vak waar de maatschappij om vraagt
  • Groot netwerk in bedrijfsleven

FACT & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

BEN JIJ KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN ALS TECHNICUS ENGINEERING?

Schrijf je in voor de opleiding technicus engineering op Technova College.

TWIJFEL JE NOG?

Heb je een vraag of twijfel je of de opleiding technicus engineering het wel voor jou is? Maak je geen zorgen, we helpen je graag! Stuur ons een mail met jouw vraag: steljevraag@technovacollege.nl

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Technova College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info