Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

tegelzetter

Wil jij tegelzetter worden? Met de BBL-opleiding tegelzetter word jij klaargestoomd voor een carrière in de bouw als tegelzetter bij een bouwbedrijf.

Tegelzetter

DE BBL-OPLEIDING TEGELZETTER IS IETS VOOR JOU ALS:

  • je zorgvuldig bent en oog voor detail hebt;
  • je fysiek sterk bent;
  • je je makkelijk kan concentreren;
  • je wilt leren in de praktijk..

 

OVER DE BBL-OPLEIDING TEGELZETTER

Tijdens de BBL-opleiding tegelzetter word jij opgeleid tot professioneel tegelzetter. Je leert tegels aanbrengen op wanden en vloeren. Ook kom je alles te weten over specie, voegen, lijmen en tegels snijden. Met behulp van tekeningen leer je tegels aanbrengen in keukens en badkamers van woningen, maar ook bij bedrijven, in sportclubs, zwembaden of buitenlocaties.

Tijdens de opleiding kun je keuzedelen volgen om meer te leren in jouw vakgebied. Het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en het vergemakkelijkt de doorstroom naar een vervolgopleiding.

WERKPLEK BIJ EEN LEERBEDRIJF

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit houdt in dat je studie bestaat uit een combinatie van werken en leren. Om die combinatie te kunnen maken ga je in dienst bij een leerbedrijf.

Voor het begin van de opleiding moet je een werkplek hebben met voldoende werkuren. Dit is een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf. Deze werkplek moet je zelf regelen, bijvoorbeeld via Stagemarkt.nl. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

JOUW CARRIÈRE NA JE BBL-OPLEIDING TEGELZETTER

Met een BBL-diploma tegelzetter op zak ga je werken bij een aannemer of werkmaatschappij. Vaak werk je binnen, maar niet altijd. Jij bent een professional met de bijbehorende professionele houding. Je richt je eigen werkplaats in, je controleert het materiaal en je werkt altijd veilig. Je handelt kwaliteits- en kostenbewust. Je kunt goed in een team werken en daarbinnen weet je wat jouw verantwoordelijkheid is.

DOORLEREN NA JE BBL-OPLEIDING TEGELZETTER

Met je BBL-diploma tegelzetter kun jij aan de slag in de bouw. Ben je nog niet klaar met leren? Dan kun je ook doorleren voor andere functies in de bouw, op kantoor of in de buitendienst. 

WAAROM DE BBL-OPLEIDING TEGELZETTER OP TECHNOVA COLLEGE VOLGEN?

Op Technova College in Ede leiden we de technische en creatieve vakmensen op die nu en in de toekomst nodig zijn. Mensen die een cruciale schakel vormen in de maatschappij van morgen. Op een hypermoderne, bruisende school word je door gepassioneerde docenten en medewerkers vakkundig naar je toekomst als vakheld begeleid.

  • kleinschalige structuur, ongedwongen sfeer
  • fijne mix van theorie en praktijk
  • een vak waar de maatschappij om vraagt
  • groot netwerk in het bedrijfsleven

 

BEN JIJ KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN ALS TEGELZETTER?

Schrijf je dan in voor de BBL-opleiding tegelzetter op Technova College.

TWIJFEL JE NOG?

Heb je een vraag of twijfel je of de BBL-opleiding tegelzetter het wel voor jou is? Maak je geen zorgen, we helpen je graag! Stuur ons via steljevraag@technovacollege.nl een mail met jouw vraag.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Technova College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info