info leermiddelenlijst

Info leermiddelenlijsten

ROC A12 werkt samen met Studers. Zo bestel je via jouw leermiddelenlijst altijd het juiste studiemateriaal. Boeken, readers, digitaal. Alles voor jouw mbo-opleiding. Uiteraard mag je de boeken ook via een andere (online) boekhandel aanschaffen.

Kies je er voor om je boeken bij Studers te bestellen dan heb je tijdens het bestelproces de inloggegevens nodig van je netwerkaccount van de school waar je naar toe gaat. Als je onderwijsovereenkomst (OOK) door de Studentenadministratie ontvangen is krijg je rond 22 juli een e-mail met deze gegevens. Is je OOK nog niet ontvangen, dan ontvang je de e-mail alsnog zodra de OOK verwerkt is. Je ontvangt de e-mail met je inloggegevens op het e-mailadres dat je bij je aanmelding opgegeven hebt.

Bestel je boeken en digitale leermiddelen in 5 simpele stappen:
1.    Ga naar jouw lijst:

Vind jouw lijst op: 

2.    Selecteer jouw locatie, opleiding en studiejaar
3.    Kies wat je wilt bestellen
4.    Log in met jouw schoolaccount
5.    Plaats je bestelling en klaar!
 

Let op dat je bij de juiste opleiding kijkt. Let op

  • Locatie
  • Domein
  • Opleiding
  • Leerjaar, crebo, niveau en opleidingsnaam

Wij raden je aan om je leermiddelen bij de start van je eerste lesdag in je bezit te hebben. Denk aan de levertijd. Mogelijk zullen enkele leermiddelen onder leiding van een docent online besteld worden tijdens de introductie of eerste lesweken. Daarnaast zijn er leermiddelen die gedrurende het schooljaar besteld worden.

Digitale studiematerialen
Bestel je ook digitaal studiemateriaal? Dan krijg je toegang tot Bundle. Daar staan al jouw digitale studiematerialen overzichtelijk bij elkaar.

Waarom bestellen via Studers?

  • Compleet: alles voor jouw opleiding
  • Voordelig: ook 2e hands boeken
  • Op tijd bij je thuisbezorgd

Verkoop je oude boeken

Studieboeken niet meer nodig? Studers koopt ze van je terug! Check op studers.nl/boeken-verkopen welke boeken je kunt verkopen en hoeveel geld je kunt verdienen!