Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

info leermiddelenlijsten

Om jouw opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen zoals boeken, digitale licenties en andere materialen nodig. Wij werken samen met MBOWebshop. Bij MBOWebshop vind je op je leermiddelenlijst precies de leermiddelen die je voor jouw opleiding en leerjaar nodig hebt. Uiteraard mag je de boeken ook via een andere (online) boekhandel aanschaffen

Leermiddelen bestellen kan vanaf 1 augustus. Je benodigde leermiddelen bekijken kan vanaf 4 juli.

Om je leermiddelenlijst in te zien en als je ervoor kiest om je boeken/licenties bij MBOWebshop te bestellen, dan heb je de inloggegevens nodig van je schoolaccount van de school waar je naar toe gaat. Je ontvangt de inloggegevens half juli op het e-mailadres dat je bij je aanmelding opgegeven hebt. Inlog niet ontvangen? Check dan eerst je ongewenste mail.

Wij raden je aan om je leermiddelen bij de start van je eerste lesdag in je bezit te hebben. Mogelijk zullen enkele leermiddelen onder leiding van een docent online besteld worden tijdens de introductie of eerste lesweken. Daarnaast zijn er leermiddelen die gedurende het schooljaar besteld worden.

Leermiddelenlijst bekijken en leermiddelen bestellen:

Vanaf 1 augustus kun je de leermiddelen bestellen via deze link.
Vanaf 4 juli kun je hier de leermiddelenlijsten alvast inzien.

Ben je al student van ROC A12 รณf ben je als nieuwe student ingeschreven bij ROC A12?

Zodra je over de inloggegevens van je schoolaccount beschikt, kun je vanaf 1 augustus je boeken en digitale leermiddelen eenvoudig bestellen volgens deze stappen:

  • Klik hier en log in met de gegevens die je van school hebt ontvangen.

Tip: Je koopt misschien ook een licentie. Activeer jouw licenties pas als de docent dit aangeeft, zodat je zeker weet dat je deze voor school kunt gebruiken in de periode dat het nodig is.

Nog geen schoolaccount? Of denk je erover na je opleiding te gaan volgen bij ROC A12 en ben je benieuwd welke leermiddelen je nodig hebt?

Vind dan vanaf 4 juli via onderstaande link de leermiddelenlijst van de opleiding van jouw keuze direct op de website van MBOWebshop. Je hebt hiervoor jouw schoolaccount nog niet nodig. Om de leermiddelen te bestellen heb je echter wel een schoolaccount nodig.

  1. Klik hier 
  2. Kies de opleiding en het leerjaar waarvan je de leermiddelen wilt inzien.
  3. Bekijk de leermiddelen die je nodig hebt!

HULP NODIG?

Bekijk hieronder de uitlegvideo of een van onze helpkaarten: