Metselaar - Ede

Allround metselaar (BBL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Je bent zorgvuldig en kunt goed zelfstandig werken. Je organiseert en plant je eigen werkzaamheden. Je weet van aanpakken en je bent probleemoplossend ingesteld.

De opleiding Allround Metselaar

Tijdens de opleiding doe je kennis en vaardigheden op om geheel zelfstandig diverse soorten metselwerk uit te voeren. Na de opleiding kun je perfect schoon metselwerk afleveren. Je leert vakkundig uitzetten en strekken, bogen en bijzonder metselwerk uitvoeren. Daarnaast leer je diverse gereedschappen en machines gebruiken en steigers (de)monteren. Ook het betegelen van wanden en het afwerken van vloeren zijn voorkomende werkzaamheden. De praktijk staat tijdens jouw opleiding centraal. Je voert opdrachten uit waarbij je gelijktijdig de theorie oppikt. Daarnaast volg je de vakken rekenen, Nederlands en Loopbaan & Burgerschap. 

Jouw carrière

Met het diploma Allround Metselaar op zak kun je aan de slag bij bouwbedrijven, aannemersbedrijven en metselbedrijven. Je organiseert en plant zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op de bouwplaats en voert deze uit. Je werkt in de nieuwbouw maar ook aan renovatieprojecten.

Doorleren?

Na deze opleiding kun je doorleren voor Uitvoerder Bouw & Infra (niveau 4).

Volg je deze opleiding na het behalen van een niveau 2-diploma? Dan duurt deze opleiding 2 jaar.

Bijsluiter