Constructiewerker BBL

Medewerker productietechniek (BOL) - Ede

Aanmelden

Kwaliteit en vakmanschap zijn voor jou zeker geen brug te ver. Daarom ben jij zeer geschikt om aan de slag te gaan als medewerker productietechniek. Als constructiewerker bewerk je plaat- en profielmaterialen tot verschillende constructies, zoals bruggen, apparaten of gebouwen. De BOL-opleiding medewerker productietechniek van het Technova College duurt 2 jaar. Daarna kun je aan de slag als bruggenbouwer (letterlijk!) of in een ander onderdeel van constructie- en apparatenbouw.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de BOL-opleiding medewerker productietechniek aan het Technova College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in.

De BOL-opleiding medewerker productietechniek is iets voor jou als:

✓ je graag met machines en gereedschappen wilt werken;

✓ je technisch inzicht hebt;

✓ je met staal, RVS en aluminium wilt werken;

✓ je wilt leren door te doen.

Over de BOL-opleiding medewerker productietechniek 

Denk groot! Als medewerker productietechniek kun jij grote staalconstructies maken, zoals bruggen en gebouwen. Of denk juist klein en maak (onderdelen van) apparaten en constructies. Ook kan het zijn dat jij als medewerker productietechniek straks uit verschillende onderdelen een grote constructie moet monteren op locatie. Tijdens de BOL-opleiding medewerker productietechniek leer je producten maken van staal, RVS en aluminium. 

Tijdens de opleiding leer je de verschillende technieken die een medewerker productietechniek moet kennen. Deze technieken zijn verspanen, buigen, snijden, ponsen en lassen. Jij weet straks precies wat de eigenschappen zijn van het materiaal en hoe je dat specifieke materiaal het beste kunt bewerken. Ook leer je technische tekeningen lezen.

 

Jouw carrière na de BOL-opleiding medewerker productietechniek

Met een diploma van de BOL-opleiding medewerker productietechniek kun jij aan de slag bij bedrijven in de constructiebouw, apparatenbouw en de metaalproductenindustrie die complete eindproducten maken. Ook kun je werken bij bedrijven die (half-)producten leveren aan andere bedrijven. Jij werkt straks mee aan het produceren van producten van staal, RVS of aluminium. Dit doe je onder begeleiding. De constructies, apparaten of onderdelen waar je aan meewerkt, moeten voldoen aan strenge eisen. Kwaliteit en vakmanschap zijn daarom heel erg belangrijk. 

Jij werkt straks binnen een bedrijf in een werkplaats of op locatie. Onderdelen worden geproduceerd en deze moeten vervolgens op locatie worden samengebouwd tot een geheel. Werk jij straks mee aan het plaatsen van een nieuwe brug of indrukwekkende nieuwbouw?

Doorleren na je BOL-opleiding medewerker productietechniek

Met een diploma medewerker productietechniek niveau 2 kun jij als medewerker productietechniek onder begeleiding aan het werk. Ben je nog niet uitgeleerd? Studeer dan verder tot allround medewerker productietechniek. Dan ga je nog dieper de stof in en kun jij straks volledig zelfstandig aan de slag.

Waarom de BOL-opleiding medewerker productietechniek op het Technova College volgen?

Op het Technova College in Ede leiden we de technische en creatieve vakmensen op die nu en in de toekomst nodig zijn. Mensen die een cruciale schakel vormen in de maatschappij van morgen. Op een hypermoderne, bruisende school word je door gepassioneerde docenten en medewerkers vakkundig naar je toekomst als vakheld begeleid.

✓ kleinschalige structuur, ongedwongen sfeer

✓ fijne mix van theorie en praktijk

✓ een vak waar de maatschappij om vraagt

✓ groot netwerk in het bedrijfsleven

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als medewerker productietechniek?

Schrijf je dan in voor de BOL-opleiding medewerker productietechniek op het Technova College.

Twijfel je nog?

Heb je een vraag of twijfel je of de BOL-opleiding medewerker productietechniek het wel voor jou is? Maak je geen zorgen, we helpen je graag! Stuur ons via steljevraag@technovacollege.nl een mail met jouw vraag.